söndag 20 mars 2016

Campinghelg// Jordskalv

Abstinensen blev för stor. Så vi äkte ut i helgen.
 Vi parkerade oss tidigt på morgonen innan Kjell skulle på möte och jobb på dagen. Då kunde jag vara här själv. Det var lite mulet när vi kom men det ljusnade upp rätt fort. Fina har platserna blivit här.
Trallarna som är gjorda framför varje ekipage ser ut såhär. Detta är helt underbart att ha. Man minskar gruset inne i husbilen. Och skönt att ha detta under fötterna istället. Än så länge är det kanske ett 20 tal platser som har dessa trallar. Vet inte om dom tänkt göra såhär på alla.?
 Oj vilken suddig bild detta var då...jaja hade bara denna på maken som sitter i blåsten:) Det gäller att hitta lä, och det fick vi sen när solen kom fram ännu mera sen på kvällen när Kjell kom ner till slut.
 Kvällsbild över stan från campingsidan. Glassbåten hade frusit fast..så inte blev det någon glass här inte:)

 Vi var 2 Svenska husbilar här på campingen resten Norska. Och det var många bilar, man kunde tro att det var vi som campade i Norge......
Som ni ser så har vi mått gott i vår husbil. En härlig helg trots vi haft det rätt så kallt o blåsigt. Men solen har tack o lov tittat fram lite på oss också. Jag sover extra gott i vår husbil....så inte kände jag av något jordskalv som dom sa att vi haft i går kväll. Jag var så trött, så här avslöjas det hur tidigt jag slockande igår;-))

4 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

I Spanien fick vi uppleva en kraftig jordbävning, 6,5.
Tur att centrum var långt ute i Medelhavet.

Kram

Millans Värld sa...

Jag läste att det varit jordskalv men jag kände inget.
Kanske att jag bor för långt ifrån.
Mysigt med en helg i husbilen.
Kram

Matts Torebring sa...

Jag funderade på hur omskakade ni var, men då har det gått lugnt till förstår jag. Kram

Husbilen-Ellen sa...

Ett fint ställe med husbil om än lite kallt! Ha dé fortsatt bra!

Skicka en kommentar