tisdag 29 mars 2016

Våra vänner husbilsägare

Våra vänner har äntligen bestämt sig för att köpa husbil:)...som vi har väntat:))
 Nu har vi äntligen fått se våra vänners nya fina första husbil :) Denna bil tittade dom på i Umeå när jag fick följa med och träffa sönerna och barnbarnet medan husbils titten pågick :). En Aria Sonic Plus -2014 blev resultatet av denna 44 mils resa tur o retur:)
 Nog ser husbilsfolket rätt så nöjda ut här på bilen. :) Visst var dom det, och det ska dom självklart vara. Här hade dom packat husbilen för att idag tisdag..(när jag lägger ut detta) åka på sin första tur till Kåbdalis och åka slalom.
 Däremot hittade vi inte vart golvvärmen satt någonstans. Enl papprena skulle det finnas någonstans? Men vart hittade vi inte medan vi var där iallafall...
 ...men en massa annat gicks igenom...här var det stereon och ihopkopplingen med blåtand till mobilen...ojoj så mycket det finns att göra och fixa i en husbil :)  Karin visade mig också vart hon packat Adria muggarna som jag gjort åt dom med min Cameo som jag har :))
Nu har hon ringt o berättat att om installerat sig i Kåbdalis. Jag sa att hon lät så glad och att det låter ett gott betyg på deras nya liv. Från sjön och båten till husbil och på land :)

6 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Bara att gratulera!
Visst är det mycket att lära!

Kram

Millans Värld sa...

Det verkar vara en ren glädje att äga en husbil.
Kram

Susanne Persson sa...

Världen är liten, denna husbil ringde vi på men då var den redan såld. Så jag kan förstå att de är glada, den är jättefin. De kommer att få många fina turer. Har de någon blogg?
Ha det gott
Sven & Sussi

Dessan sa...

Susanne: Jasså ? Det var väl lustigt att ni ringde på just denna:-)) Jo dom är jättenöjd, för den var som du sa jättefin. Dom har ingen blogg ännu i alla fall ;-)) Vi får väl se. Ha det fint. Kram

Rolle o Carina sa...

Jättefin Adria de satsat på edra vänner!
Golvvärmen sitter i en eliminator bak
i garaget,innanför luckan som man öppnar innefrån i bilen,iaf i vår!
Låt den va på så kommer värmen när 230
volt är inkopplad!

Ha det gott o njut....Kram

Dessan sa...

Rolle: tack för tipset. Har meddelat detta till vännerna 😄Kram

Skicka en kommentar