fredag 4 mars 2016

Trevlig vecka

Denna veckan har varit full av trevligheter:) Vi har ju varit och grattat våra kompisar till deras fina husbil dom köpt:) Jätteroligt att dom slog slag i saken till slut :)

Kvällen efter var det körcafé som gällde för oss som sjunger.
 Det här är bara några av mina supersöta "kör" kompisar :)  I onsdags hade vi ett "kör" cafe där vi sjöng och var underhållningen :) . Och fullsatt var det ! :) Jag har så trevligt tillsammans med dessa fina. Nu fattades en av mina kompisar, Tarja. Hon var och sjöng i en finsk kör just denna kvällen.
 Helen och Gunilla och så fick jag med lite av Rainer, vår kör ledare. För det gälla att tjuvfota när man ska fota Gunilla...och snabb ska man vara :))
En riktigt trevlig kväll med en massa glada miner o mycket skratt.

 Igår kväll tog vi oss en promenad hem till Margot och Leif. Dom hade bjudit in oss att surra lite om bl.a sommarens husbils semester :) Där blev det flera timmars surr och olika resmål och ställen att åka till. Det blev lite sökande och undersökande:)) Tur jag har bloggvänner som skrivit om ett av dom fina ställen som finns här i Sverige. Kartan var framme o i högsta hugg, vi bläddrade om fina ställen i Sverige, bland klippor och en massa vatten :) Tack för alla inspirationener.
 Efter en jätte trevlig kväll gick vi hemåt. När vi gick ändrade sig himlen hela tiden i färg. Stundtals såg det ut som om himlen brann lite. Sen kom vi hem och fick se att vårt älskade Skellefteå AIK fortsätter sitt ledande hockeyspel. 

Sen har jag äntligen tagit tag i mitt hår. Hur slitet som det var, men inte nu längre :) För nu är det fräscht och nyklippt.:)

Har tänkt det ett bra tag nu...men man ska komma till skott också:))

Trevlig helg.

4 kommentarer:

JoY sa...

Ni har då haft en kanontrevlig vecka, det behöver man ha. Och snygg i håret blev du också, har ju nästan sett det live, fast på Skype.
Kramiz

JoY sa...

Ni har då haft en kanontrevlig vecka, det behöver man ha. Och snygg i håret blev du också, har ju nästan sett det live, fast på Skype.
Kramiz

Millans Värld sa...

Så härligt att få håret klippt, tror jag skulle behöva det med.
Körsåmg, fantastiskt, tänk det är närmare 35 år sedan jag sjöng i kör...å så roligt det var då men det har helt försvunnit ur mitt liv sen lång tid tillbaka.
Jag sjunger dock närmast alltid för mig själv...

Kram, kram

Susanne Persson sa...

Kul att sitta och titta på alla ställen man vill åka till. Snyggt blev håret.
Trevlig helg, kram

Skicka en kommentar