fredag 7 oktober 2016

Lite pyssel

När man har sååå fruktansvärt ont i ryggen ....så är detta pyssel bra att ha. Bara sitta stilla och sortera:) Dessa indianpärlor som jag la på brickor när jag var liten...har kommit tillbaka:))Så nu är jag där igen...haha
Sorterat o klart i burkar och påsar. Nu är det bara att se till att den livliga fantasin infinner sig :)
Måste bara visa vad sonen Gabriel gjort innan han åkte på semestern. Allt för att postis ska se budskapet och bli glad när han kommer fram till hans ytterdörr :) Denna skylten har han gjort av dessa indianpärlor som jag sorterat här bl.a. Sen har han värmt med strykjärn så dom smälter ihop. Sedan lossar man försiktigt på allt man lagt och smält...o vips har man en fin dörrskylt. :)
Super Mario skylt har han gjort. Visst blev den snygg:)) Han är som mig och gillar lite pyssel. Riktigt duktigt gjort av honom .

Måste bara fota mina fina stooora kottar också som jag tog med mej från parkeringen när vi lämnade sonen på flyget i Venedig. Maffigt stora som ramlat ner på marken...o fick följa med oss hem....tyvärr syns inte storleken här så bra. Kul bara att dom är från Italien:)))
Men det är klart om jag lägger in en bild med våra vanliga kottar här hemma och den större Italienska kotten...så syns skillnaden :-))

I helgen kommer yngsta sonen hem. Så kul det är när man får rå om bara sådär:) Så nu blir det myyys i helgen :)) Då blir nog ryggen piggare och gladare också :)

10 kommentarer:

 1. Visst måste man ha något att göra, jag läser!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var en rolig skylt, har han broderat korsstygn. Du är som mej och samlar stora kottar, har också några.
  Krya på ryggen.
  Kramizar

  SvaraRadera
 3. Joy: Nej inte det...zoooma in på bilden så ser du att han smält ihop pärlorna så det formats till denna bilden:) Kramiz

  SvaraRadera
 4. Vid ryggont är nog pyssel en jättebra sysselsättning som dessutom blir glad av
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Såna där stora kottar tog vi också hem, från Gran Canaria, trevligt att ta fram i någon hemmagjord blomkorg. "Krya på dig" gällande ryggen

  SvaraRadera
 6. Tack snälla ni för krya på hälsningen. Sitter i skrivande stund med ström plattor bakom ryggen😖Söker tider hos min ryggfixare. Men han är så populär o har så fullt. Kram till er

  SvaraRadera
 7. Hoppas du kryar på dig, ryggont är inte roligt att ha.
  Kul med pyssel, gillar sonens skylt.

  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Krya på ryggen! Indianpärlor är fantastiska men pilligt. Exakt liknande glastittskåp har jag med en extra benställning till som jag pyntar efter årstiderna, en fönsterfavorit eftersom jag inte har inomhusblommor pga av lång bortavaro i Spanien (utom denna vinter).

  SvaraRadera
 9. Pyssel är alltid trevligt o såna stora kottar har jag också tagit med hem från utlandet. Krya på ryggen!

  SvaraRadera
 10. Det gäller distrahera smärtan och få tänka och känna något annat!

  SvaraRadera