söndag 16 oktober 2016

Vännerna våra

I helgen har vi träffat våra vänner, och blivit hembjudna på middag i deras husbil vid Västra Kajen i stan. Detta är andra helgen på raken som vi besökt vänner på campingen :-))..riktigt trevligt.
Vi började med att ta med dessa fina vänner Leif och Rose-Marie upp till Sky bar som finns i vårt alldeles nya höga hotell i stan. Vi ville visa den fina utsikten över stan och här utsikten ner till Västra Kajen där dom står på campingen. Längst bort kunde vi se deras husbil.
 Baren ser ut såhär med härlig utsikt runt om.:)
Jag var tvungen att fota den fina blomuppsättningen som fanns på bardisken. Fint med höstfärger och med en fin ljusslinga istoppat bland blommorna.
 Maken Kjell, Leif, Rose och jag.
Efter visiten i baren gick vi ner till vännerna och deras husbil. Där var det också fint pyntat med ljusslingor dom köpt på Coop...dessutom med timer. Så nu måste jag också ner och handla denna ljusslinga att ha i en ljuslykta som Rose-Marie har här...så nu blir jag en "härmapa"...haha.
 Middagen var jättegod och det var jättemysigt att sitta hos dom i husbilen....husbilslivet som vi gillar alla 4 så mycket :) 
Sedan bjöd dom på en god efterrätt. Riktigt mumsigt gott som ni ser :) Vi har alltid jättetrevlig med dessa fina vänner, mycket skratt och surr. Tuuusen tack för en super trevlig eftermiddag och kväll tillsammans söta ni.

7 kommentarer:

 1. Rose-Marie i Rosvik16 oktober 2016 15:13

  Tusen tack själva!!! Det är alltid så jättetrevligt att träffas!!! ������

  SvaraRadera
 2. Det är inte ofta vi dukar så läckert i husbilen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det mysigt att sitta i husbilen och käka, och med goa vänner dessutom,och vilken fin dukning, det ska man nog göra oftare. Kram till er från Arboga

  SvaraRadera
 4. Tänk vad husbil kan göra, ägarna hittar massor med nya vänner. Förutom i helgen, då det blåste småspik och det enbart var korta turer utanför mig.

  SvaraRadera
 5. Alltid roligt att träffa husbilsvänner
  Kram

  SvaraRadera