torsdag 10 november 2016

Google maps

Jag vill bara tipsa om en smart sak när vi varit på vår resa tex. Kartor som jag använt under vår långresa med husbilen. Använda Google maps och skriv in varje ställe man besöker....max 10 platser per kartbild. Sen gjorde jag en skärmdump på min mac. Command+shift+3 = bilden hamnar på skrivbordet. Bilden är klar för bloggen :) 

Jag matade in 10 platser från hem och till Wintrich i Tyskland på väg hem....bara för att visa vår rutt, ungefär...hur vi körde. Sen upp till Rostock och färjan över till Trelleborg och så köra genom hela Sverige igen och upp till Piteå. Den rutten skrev jag aldrig in här:)

Nästa rutt för oss blir på 1 vecka...när vi ska flyga till Stockholm och efter det ta oss till Caravanhallen i Haninge för att hämta husbilen. Det blir skönt att hämta hem vår fina husbil.

6 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Tack för tipset!

Kram

Husisblogg sa...

Bra tips, det använde mina ägare på förra årets Sverigeresa men då hade de ingen blogg å andra sidan. Härligt att få hem er husbil snart igen och kör försiktigt för i Stockholmstrakten har det enligt uppgift kommit en hel del snö och säkert hos er också.

Millans Värld sa...

Teknikens underverk.
Vad vore vi utan internet?
Så mycket smarta sidor som finns där, hjälpmedel, appar osv.
Hur klarade vi oss förr? :)

Kram och ha en fin afton!

JoY sa...

Ja visst är det bra att göra så Dom bilderna använder jag även i fotoboken.
Ställplatser är skottad så ni kan bara rulla in,Välkomna det vet ni att ni alltid är
Kramizar

Dessan sa...

Svar till Joy: Det var snällt sagt:) att ställplatsen är skottad. Roligt att veta att vi är välkomna:) Tack snälla. Kramiz

Husbilen-Ellen sa...

Är det inte lättare att bara spara GPS-spåret?

Skicka en kommentar