söndag 20 november 2016

Julhandling vid Gekås varuhuset i Ullared

 Då var vi framme i Ullared och detta stora varuhus som bara blir större och större.
  När vi kom hit m husbilen hade det hunnit bli rätt så mörkt och dåligt med belysningar hade dom. Men juldekorationer hade dom lite här och där.
 Jag har bara mobilen med mig så det gick inte att fota så bra belysningen.
När vi kom hit m husbilen hade det hunnit bli rätt så mörkt och dåligt med belysningar hade dom. Men juldekorationer hade dom lite här och där. Dom har rivit ett av dom servicehusen på den delen där vi brukar stå ...så nu får alla stå på andra sidan gatan, tur att vi bokade plats. Det är också första gången vi gör så men nu är det jul och alla ska julhandla som vi:)
Restaurangen
 När man sitter i restaurangen ser man alla dessa långa Gekås Ullared leveranser som kommer på löpande band. Detta är verkligen ett stort varuhus. Här finns mer än bara shopping....
 Är man sugen att fota sig själv eller barnen kan du även göra det i varuhuset.
 Ett stort separat fik finns också. Plus en salladsbar och en sportbar.
 Här kan man även klippa sig:)
Är du sugen att klippa dej finns "Hår och häpna" precis bredvid restaurangen.
Det finns ett lekland till barnen också i varuhuset. Detta är ganska nytt o helt perfekt så slipper barnen gå med och trängas i butiken. Det var föräldrar och barn här...men ville inte fota dom utan hittade en lucka där det var tomt på barn :))
  Smart laddstation för den som vill ladda sin mobil tex...medan man fikar eller äter mat.
 Här står nu alla kundvagnar som folk parkerat för att gå upp till restaurangen eller till fiket:) 
Några stycken är dom och mycket har alla i sina vagnar. Men däremot om man lämnar sin vagn bör man fota sitt nummer på vagnen...så man inte tar någon annans vagn. Det ropas hela tiden i högtalarna om att folk tappat sina vagnar...det är inget vidare för då måste man börja om...ojojoj det tar ännu längre tid det.
Så jag fotar alltid vagnen våran
Det var dag 1 det :)
 Hem och vila för att nästa dag göra samma sak. Upp i ottan för att hitta den perfekta julklappen, och det hoppas jag att vi gjort.  Det så häftigt att gå i detta varuhus och hitta den ena efter den andra saken och känna sig så nöjd....så nöjd över att detta blir nog bra till lille Benjamin. Så känns det nu i alla fall:))
 När man är på väg från campingen upp till varuhuset är det rätt så svart ute när klockan är 06.30 :)
 Sen blir man rätt så chockad när man kommer närmare varuhuset och det är massor med bilar på parkeringen och mycket folk som närmar sig entrén :-))

 Nere på campingen är det som sagt rätt så fullt. Jag är ändå glad att vi bokade plats...för att stå på ställplatsen hade vi ingen lust med. Dom har dessutom satt upp en del typ av trä förgårdar till husbilarna. Dom platserna var också upptagna.

Nu på morgonen är det rätt lugnt här på campingen. Vi har handlat vårat och har nu i skrivandes stund börjat rulla mot Norrköping och Kjells bror m fru. Vi skulle stanna över natten där men frun i huset har trillat och slagit sig så det blev akutbesök för dom i natt. Så vi åker förbi med en present och kramar dom och fortsätter senare norröver.

Nu kommer bara nästa fråga...vart stannar med husbilen efter vägen på väg mot Piteå ? Det återstår att se:))

8 kommentarer:

 1. Jag har aldrig varit där och vet inte om jag skulle orka med ett sånt varuhus då det alltid verkar vara så många människor som trängs där.

  Vad bra att ni kunnat göra julhandling, förstår att ni känner er nöjda över det.

  Kram och ha en fin resa hem!

  SvaraRadera
 2. Där stod jag med för ett litet tag sedan, även då var campingen full. Men era bilder var lite trevligare med belysningen som är uppsatt nu. Även mina ägare köpte fullt med julklappar. Kör försiktigt norrut!

  SvaraRadera
 3. Ni måtte ha Änglars tålamod när ni kan gå där så länge hihihi
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Gekås har jag besökt två gånger, första o sista!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att bo och ha plats runt sig. Ha en trevlig resa hem igen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vi har 1,5 tim till Ullared är aldrig kö när vi kör dit.
  Förstår att ni har handlat nu massor. Vidare till Norrköping tråkigt att ni bara fick heja. Så här års finns det massor av platser att stanna på väg upp till Norrland.

  SvaraRadera
 7. Många husbil ekipage denna årstid, men de flesta köper väl julklappar.. Stannar i Umeå också i några dagar?? Kram Carina C

  SvaraRadera
 8. Husbil o resor: Vi stannar o sover över hos svågern. Frun i huset mådde lite bättre efter att fått sy i huvudet o armen efter fallet. Stackars henne. Men kul att ses i dag o ikväll. I morgon drar vi en bit till norröver. Kram

  Carina: Jo det var många som julhandlade.. så gott som alla tror jag 😄Beror på när vi kör igenom, men Kjell jobbar på Torsdag. Kram 😄

  SvaraRadera