måndag 13 februari 2017

Glädje byts mot besvikelse

STULEN !!

Jag vill för det mesta skriva om glada och positiva saker här på bloggen. Men ibland blir det lite argare inlägg också...som nu!! Våra söner bor 22 mil från oss.. i Umeå. Vår äldsta son var så glad och berättade för 2 veckor sedan att han köpt sig en ny fin Svensk cykel :)) Skeppshult.

Idag pratade jag med en ledsen och besviken son ...hans nya fina låsta cykel hade blivit stulen utanför hans jobb, vid Umeå Sjukhus. Visst blir man besviken att folk inte kan skilja på ditt och mitt...Jag blir så arg !!

Om ni ser den här cykeln på någon säljsida så meddela mig så dom som tagit den och kanske försöker sälja den åker dit. !! Eller ring Polisen.


10 kommentarer:

 1. Åh så fruktansvärt otrevligt.
  Jag förstår inte heller människor som inte kan skilja på mitt och ditt.
  Mycket tråkigt för din son.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir så besviken och jätteledsen blev sonen. Han var så glad över den nya cykeln...som dessutom blev kortvarig..och att dessutom herrcyklar är stöldbegärliga..trodde mest det var damcyklar.som var det. Kram söta du

   Radera
 2. Tråkigt.
  Vi hade varsin Skeppshult som blev stulna i Portugal förra vintern.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har drömt om att vi haft inbrott, ett par gånger de sista månaderna. Det har slutat med att jag skrikit och sparkat, så jag kunde väckt folk på gatan. Detta innan Birgitta tagit tag i mig och hejdat mig. Jag blir så ARG när folk själ och gör inbrott. Jag tror du förstår mig efter det som hänt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt när folk inte kan skilja på ditt och mitt, vart är vi på väg?

  SvaraRadera
 5. Nej vad trist!!! Våra cyklar blev också stulna för några år sen. Jag hade haft min i många år, men Peter hade precis ärvt sin från min pappa. En ny och fin cykel var det ...

  SvaraRadera
 6. Rolle o Carina: Jo det är det verkligen :( Kram

  Lennart: Tydligen är Skeppshult nåt att äga då...eftersom både sonen o ni blivit av med era cyklar...Trist:( Kram

  Matts: Du verkar vara som min mamma...hon drömmer också ofta om att dom blir avstulna saker. Hemskt att sömnen ska bli förstörd av att andra "snor" saker dom inte äger av andra. Det som är så trist är när dom stjäl av ungdomar som tagit sina surt intjänade pengar o köpt sig nåt rejält för deras egna pengar...och sen är det någon annan som tar det av dom...och dom behöver minsann inte betala för sig...det kan reta gallfeber på mig. Tur för dom att man inte kom just då...!! Kram

  Husisblogg: Ja det kan man undra vart vi är på väg??? Att vi ska måsta låsa fast allt vi äger. Men vi ska köpa en Abuskätting åt honom som han får cykla med i cykelkorgen i framtiden. Kram

  Freedomtravel: Neej!! Så hemskt att dessutom bli av med ett "arv" av Peters pappa. Spelar ingen roll hur gamla cyklarna är...det som är mitt är MITT !! Det ska andra ge sjutton i !

  SvaraRadera
 7. Det är inte klokt att man inte får ha sina saker i fred. Tydligen finns det dom som bara tar det dom ser och vi andra ska fortsätta att köpa nytt. Grrrrr Grrrrr blir arg att det blivit så här.
  Kramizar och även en till ledsna sonen

  SvaraRadera
 8. För djä...t, man skaffar grejor för surt förvärvade, skattade, pengar och för att få vardagen att fungera, jag blir förbaskad! Hoppas verkligen den kommer tillrätta, hoppas den var försäkrad, om det nu hjälper numera?

  SvaraRadera