tisdag 14 mars 2017

Besökte Caravancenter

I helgen när vi var i Umeå tog vi med oss lilla barnbarnet och åkte till Caravan center. Han tyckte att det var superkul att få titta på alla husbilar och husvagnar :)
När vi kom innanför dörren så ropade han "Faffa"!! högt o ljudligt. När vi har våran husbil på gården hemma hos honom så är det "faffas" :) När vår son o hans familj är ute o går någonstans tex i fjällen där dom var sist...så ropar Benjamin och pekar på husbilen dom ser då .."Faffas" !!!...haha så söt han är vår lilla sötnos.
Vi fortsatte och titta inne i hallen där det fanns massor med fina husbilar och husvagnar som Benjamin gillade. Här har vi nog en framtida campare :)
Han såg däremot lite fundersam här när han satte sig i soffan i en husvagn :-)
Men ugnen måste man testa hur den funkar att öppna
Undra vad han tyckte om långbädd eller drottning sängarna.
Testsitta bakom ratten måste man också prova :)

Dom är trevliga Hymer husbilarna, vi var in i fler av dom i olika modeller.
Här hittade vår lilla sötnos ett förtält som han gillade. Absolut en campare har vi här :-)) !!
Jag o Kjell har varit ute efter en ny campingstol till husbilen. Jag visste vad jag ville ha i alla fall och det var inte svårt. Ville ha en mjuk, varmare och lite fylligare stol. Jag tycker att dom flesta är så halkiga och att dom blir lätt kalla om det är lite kyligare.

Dessutom hade dom fått in en stol som man kunde vika ihop ännu mera för trånga utrymmen. Kolla in vilken skillnad ...det är lika stora när man vecklat ut dom båda. Båda stolarna står uppställda ovan.
Denna stolen med fotpall är dom vi fick beställa för dom fanns inte hemma....så sonen eller flickvännen åker förbi o hämtar dom när vi fått veta att dom kommit hem till butiken i Umeå. Lyxigt att få en sån hjälp :)
Jag är jättenöjd över att vi båda gillade denna stolen. Nu hoppas vi bara på mycket sol så vi får slappa i dessa fina stolar:)
Såhär heter stolen vi beställde:)

8 kommentarer:

 1. Gullig liten blivande Campare där! :-)
  Snart åker ni nog Hymer :-)

  Ha det gott......Kram

  SvaraRadera
 2. Han såg precis ut en riktig chaufför av en ståtlig husbil, oxh verkade precis veta vart han skulle..��. Dom stolarna har nog en strykande åtgång då säkert många vill åt den höjden när stolarna är infällda. Kram

  SvaraRadera
 3. Vi skall också leta stolar till sommaren. Våra har varit med i "14 år", men går aldrig sönder,
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt att ni fått njuta av de små.
  Kram från oss, 😎😎

  SvaraRadera
 5. Sköna stolar är viktiga. Jag har börjat kika på andra - våra har hängt med sedan 2002. VI har lösa dynor i dem så det inte blir så kalla. Klart killen ska bli campare, det syns ju på långt håll :D
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tittar in och önskar dig en solskensdag!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Campingstolarna är viktiga. Hur det än är, så sitter vi rätt mycket i dem!

  SvaraRadera