onsdag 22 mars 2017

Det snöar igen// Förbränningstoalett

 Vaknade i morse av att det snöat ganska mycket under natten. Tog fram kameran och zoomade in fotsteg ute. Ganska häftigt att hinna fota innan någon annan gått eller kört bilen där nere :))
 Vi bor på 4:e våningen så det blev lite zoomande :))
 Sen på morgonen blev det en tur till vår husbil för att titta om det skulle gå att sätta in en förbränningstoalett.....oj vilket vinterland det har blirvit igen helt plötsligt.
 Men det är klart...här uppe hos oss kommer det nog mer snö än det här innan vintern är över.

Utanför garaget var det rätt mycket snö också såklart...nästan mer än i stan. Så det blev till att skotta.
Kjell hade gjort en mall hur stor toaletten skulle bli ...så han blev lite tveksam. Men jag tycker att vi skulle kunna beställa och sätta in en sån toalett. Jag skulle sååå gärna vilja ha det. Det är rätt svårt att se om det skulle fungera när man inte har toaletten på plats och om det finns material till väggen för röret som ska installeras bakom också. Detta är nåt jag har önskat mej i flera flera år. Så vi får se hur det blir i slutändan.11 kommentarer:

 1. Ja du denna snö, den har jag fått nog av nu men som sagt, bor man i norr så kan det fortsätta snöa även om jag tycker att vi borde få vår nu.

  Hoppas ni får till det med förbränningstoaletten.

  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Vi bytte bil för att få toaletten, som är standard monterad i vår Kabe, samt luftfjädringen. Det känns som en dröm att få detta. Hoppas toan får plats. Kram

  SvaraRadera
 3. Verkar vara en bra toa det!
  Usch för så mycket snö :-)

  VårKram

  SvaraRadera
 4. Undrar om vi får plats med en sådan?
  Här har det också snöat i dag, fast uppe på 2200m😀
  Kramizar

  SvaraRadera
 5. En sådan toalett såg mina ägare på Elmia-mässan förra året. Verkar vara väldigt smidigt så lycka till med ert projekt! Kram

  SvaraRadera
 6. Hej, Länge sen jag kikade in till dig men så mycket snö ni har, Vi har knappt haft nån snö alls i vinter, bara lite som gått bort med en gång. Jag vill ha riktig vinter när det är vinter. Hoppas det blir bra med toaletten, vi har en sån på ön där är det jättebra. Kram.

  SvaraRadera
 7. Oj vad det snöar hos er. Jag är så glad över att vi har barmark och att man börjat sopa gator och cykelbanor :D
  Ska bli spännande att höra hur det går med förbränningstoaletten
  Kram

  SvaraRadera
 8. Kan ju vara skönt att slippa tömningarna, men det är inget vi funderat på i nuläge.

  SvaraRadera
 9. Svar: Ni som undrar hur det går med förbränningstoaletten till husbilen kan jag meddela: Det blev ingen affär för vår del. Det fattades 20 cm för att det skulle fungera😖Skit oxå sa vi då😫 😄

  SvaraRadera
 10. Såna dör toaletter verkar smarta! Tror att det kommer att komma mer och mer!

  SvaraRadera