söndag 19 mars 2017

Campinghelg

 Vi fick en kanonfin helg tillsammans med våra vänner Anders och Karin vid Västra Kajen camping.
Vi har verkligen kunnat vara ute hela helgen och fått njuta av solen. Mycket grillning har det varit...det är ju så gott med grillat :)
Under dagen hade vi skärmflygnings uppvisning:) Några som passade på att flyga över oss i det fina vädret.Eftersom vi körde hit husbilen redan torsdag var jag ensam i solen medan övriga jobbade.
Sen kommer lite diss..:(
Det som var lite trist med dessa dagar var att det var så massor vatten framför våra bilar som frös på under nätterna...och på morgonen hade vi en blank skridskobana att ta sig över på till servicehuset.

Det sandades 1 gång av personalen ...vad hjälper det när det fryser på igen under natten och vi nästan halkade oss över till toaletter och duschar. Jag var jätterädd att halka och göra illa ryggen ännu mera än den redan är. Det var lite trist att man skulle gruva sig att kunna ta sig ens till servicehuset.

Sen skulle dom verkligen ordna en vinterdisk så man har någonstans att diska trots det är vinter...Lite att tänka på för dom som driver detta ställe.

Vi har haft en kanonhelg annars med vännerna och maaaassssor med sol. Oj ! så härligt det varit för husbilslivet är bäst. :))

9 kommentarer:

 1. Det ser jättehärligt ut och så gott med grillat.
  Låter som en superhelg.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Även om det blev lite diss i slutet såg det otroligt mysigt ut att sitta där med sånt bra väder och snö omkring sig. Kram

  SvaraRadera
 3. Ni har verkligen haft en härlig helg.
  Kram 😎😎

  SvaraRadera
 4. Ser fint ut! Men oj vad mycket snö ... exotiskt ;) Förresten, när skulle ni komma till Stockholm? Min mobil har gått sönder och all info (inkl telefonnummer) försvann i och med det ... Jag har ny telefon med samma nummer som förut. Messa gärna :)

  SvaraRadera
 5. Såg mysigt ut, förutom isgatan!

  SvaraRadera
 6. Vinter har ni en Men måste säja att det ser mysigt ut

  SvaraRadera
 7. Det var mycket av både snö och vatten, men säkert jättetrevligt.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Solen gillar vi men inte det vita o is!

  Kram

  SvaraRadera