fredag 17 mars 2017

Husbilshelg

I helgen hade vi bestämt att vi skulle åka ut med husbilarna vi och våra vänner Anders o Karin. Så vi hämtade husbilen tidigt i går morse och åkte och parkerade oss vid Västra Kajen mitt i vår stad...och inte så lång från hemmet. Ibland blir längtan för stor efter husbilen...så nu är vi här :)

 Solen värmde och var så härlig i går på dag...oooj vad jag nöjt:) Min goa väninna kom också förbi brunbränd efter sin utlandsresa. Hon hade med sig 2 jättestora semlor som vi smaskade på.


 Vi hade det jättetrevligt i husbilen med semla och kaffe och en massa surr tillsammans.  Man ser ju sjuk ut när man sitter bredvid en som är så brun och jag då blekis :))
Husvagnscenter från Luleå kom med en massa husbilar för att visa i går på dagen. Här hade dom precis börjat att rulla in med husbilarna och höll på att sätta upp flaggorna. Kan säga att vi hade mycket folk som snurrade runt våra husbilar och trodde att dom var till salu också...:))
Vi hade en trevlig kväll här på campingen tillsammans.

Utebelysningen måste också med och tändas när det mörknar:)
 I morse vaknade vi till denna blötsnö...skit också att det skulle börja snöa tänkte jag...när vi nu är här.
Men det ljusnar och har slutat snöa just nu i skrivandes stund. Det kommer att bli en bra helg med våra goda vänner. Precis nu blir himlen blå igen och solen dyker upp....nu måste jag hinna sätta mig ute en stund. Ha det fint i helgen.


10 kommentarer:

 1. Usch va mycket snö ni har!
  Här sitter man oxå solbrun o vacker :-)
  Och snart så rullar vi oxå ut!

  Trevlig Helg/Kram

  SvaraRadera
 2. Ha en jättemysig husbilshelg med vännerna.

  Varm Kram

  SvaraRadera
 3. Tänk så himla onödigt med den där snön som kom, fast det smälter säkert bort snart och tar med sig resten också.
  Det gör du rätt i att sätta dig ute, för visst känner man som en blekfis nu. Speciellt bredvid någon som är brun och fin. Kände så igår också när vi träffade Magnus, han är riktigt väderbiten av sol och vinden eftersom han jobbar ute alla dagar.
  Njut nu vidare, så guppar vi vidare på havet hihihi
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Ha en härlig helg, kram 😎😎

  SvaraRadera
 5. På de första bilderna verkar ni ha riktigt bra väder. Glittrande snö, klarblå himmel och minimalt med blåst - Det är vinter det. Ha en underbar helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Mysigt...! Hoppas vi kan hämta vår husbil snart också...

  SvaraRadera
 7. Hoppas ni fått njuta ordentligt i helgen!🌺

  SvaraRadera
 8. Mysigt att umgås över en semla! Vackert med belysning utanför bilen! Kramar

  SvaraRadera