söndag 23 april 2017

Garmin Camper 770 LMT-D

Godmorgon. Börjar detta inlägget med att fråga om någon av er som har bloggar vet hur man kan återställa kommentarer??? Fick nåt spam meddelande på bloggen och skulle ta bort den....och då åkte en massa andra kommentarer med på samma...vet inte om det har med det meddelandet att göra?? men har ni råkat ut för samma....och isåfall hur återställde ni kommentarerna du ville ha kvar ??
************************************
Då fortsätter jag mitt nya blogginlägg :-)

Vi har haft en GPS som inte riktigt fungerar som vi ville....så nu har Kjell fått byta upp sig från Tom Tom till Garmin.:)) Detta är nu den nyaste husbils gps som kommit ut på marknaden. Allt som en husbilsägare behöver :))
Denna gången blev det som sagt en Garmin Camper 770 LMT-D
En GPS speciellt avsedd för husbilar. Här ser man att den här har förinställt husbilscampingplatser från ACSI, MHF och NKC men även tripadviser mm. Denna har har 7 tums skärm.

Du har även vädret i sig
Här finns det våra mått på våran husbil som Kjell har ställt in. Så nu kan vi köra utan att vara rädd att fastna i någon tunnel som är min skräck. Vi har råkat ut för det i Motala bl.a. Den bron är jäääätttelåg. Hade vi inte uppmärksammat den hade vi haft husbilscab :))
Ute på testkörning :)

Bara otroligt att den höll när Postnord levererat...alltså!!! varför måste Postnord misshandla paketen så vansinnigt mycket?!
Rena dragspelspaketet!!

10 kommentarer:

 1. En bra GPS är ett ovärderligt hjälpmedel.
  Har haft en Garmin sedan första bobilen -09.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vi har en Garmin redan men gör lite som den vill och trots att vi lämnar in den för uppdatering så känns den inte uppdaterad, saknar rondeller och flera år gamla vägar. Kanske dags att köpa en ny? Var köpte ni er? Hoppas allt funkar tillfredsställande med den, super att man kan ställa in höjden på bilen 🖒

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imelda: vi beställde våran gps från Dustin via nätet. Därav det mosade paketet. Dustin hade kampanj just den helgen 😄

   Radera
 3. Tänk att det finns så fantastiska hjälpmedel nuförtiden.
  Praktiskt och bra.

  Ja nog ser paketet tillknycklat ut.
  Post nord kan inte vara så rädd om sina kunder.

  Kram och ha en skön Söndag!

  SvaraRadera
 4. Den där ska jag definitivt titta närmare på!!!
  Ser ju hur bra ut som helst!

  SvaraRadera
 5. Vi hade en Garmin i många år men så kom TomTom med sin HusbilsGps och vi köpte den. Har aldrig varit så förtjust i TomTom. Blir intressant o höra vad ni tycker om den nya
  Kramizar

  SvaraRadera
 6. Jag har en Garmin cykelnavigator och något mer invecklat får man leta efter. Denna såg enkel ut. Hoppas det går bra för er.

  SvaraRadera
 7. Jag får nöja mig med ipaden och otaliga navigations-appar installerade. Dock har ägarna svårt att bestämma vilken som är bäst. Hoppas er blir bra och att den fungerar efter den något hårdhänta behandlingen.

  SvaraRadera
 8. Vi har Garmin 760, modellen tidigare och har varit supernöjd med den.

  SvaraRadera