måndag 17 april 2017

Påskhelg med familjen.

Nu är den här Påskhelgen över och vi har haft en supertrevlig helg tillsammans med hela vår familj.:)
Några kvällar blev det  familjespel...och jag kom ju sist varje gång ...men nån ska ju göra det också.haha.  Det är så kul att få skratta och ha kul tillsammans.
Det blev även en tur till rutschkanan som finns i närheten av oss. Benjamin hade jättekul där och åkte massor med gånger och gick upp flera flera flera gånger för att sen få åka ner till pappa o farbror.
Han är tuff lilla Benjamin. Här tittar han bara och skrattar...hejdå farmor nu åker jag....:))
...vink vink säger jag när han är nere :)
( Sonen Gabriels foto )
( Sonen Gabriels foto )

Jag, Kjell och lilla barnbarnet Benjamin gick och tittade till på graven o tände ljus. Där fanns även en traktor som han tittade så beundrande på.

Ägaren kom till slut så han fick provsitta i den. Han var mäkta misstänksam och såg så allvarlig ut. Men efter en stund så tinade han upp och började skratta och skruva på alla knappar:) lilla sötnosen.
 Vi var också och tittade på innebandymatch som vår yngsta son hade med sina kompisar. Lilleman fick titta på i farfars knä. Nog för att han hellre ville vara med och spela med storkillarna.

Nu får nog gallerian i vår stad plocka bort denna fina kvastkreation som står så snyggt utanför entrén. Påsken är över för detta året:)
 Påsken har varit underbar för oss och vi har verkligen fått njuta av familjen som var samlad.
Farfar och Benjamin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar