måndag 23 oktober 2017

Hos våra barn och barnbarn.

I helgen åkte vi till våran fina familj och sötaste barnbarnet. Det känns så vansinnigt långt innan vi äntligen är framme😖 Oj!! vad långt 22 mil är. Jo jag vet också att det finns dom som har sina barn och barnbarn längre bort än jag har. Men jag vill gärna bo närmare än det vi gör.
Vi åkte o hämtade barnbarnet på förskolan och när vi kom hem så började mannekänguppvisningen av det som jag sytt till honom....skulle allt passa ? 😃Vi började med att Kjell och Benjamin fick ta på sig exact likadana tröjor 😍 och självklart blev det en groupie av oss 3 sen💗 Alla i mitt hemsydda. Än så länge passade allt 👍 Nu exponerar jag vackra barnbarnet här med en massa foton. Men ibland är det så svårt att inte göra det 💖
Här blev det en test av den vändbara mössan jag sytt och tröjan som jag gjort till honom av eget mönster. Har tittat på hur andras tröjor ser ut och försökt att härma dom 😏Den passade perfekt.
 Det lyckades kan jag säga. Han gillade den och dom fickor som fanns i den kanonbra. Har lagt ut den på min andra blogg : http://pysselglitter.blogspot.se/2017/10/troja-med-twist.html
Morgonen efter tog vi sötnosen i promenad/cykel vagnen och gick på promenad till återvinningsstationen. Vi hade kartonger efter pizzakvällen före med alla familjemedlemmar dagen innan.
Här sitter han i vagnen och är så söt och blir så fin på bilden när han skrattar 💟 Som jag sa i min pysselblogg så är det bra att han syns när det börjar skymma ute....så jag satte ett B i reflex på denna mössan som jag sytt till honom.
 I området precis bredvid vårt lilla barnbarn håller dom på att bygga ett kedjehus på 128 km2. Det skulle passa oss...men om dom inte vore så dyra...tror drygt 4 miljoner !!!...huuuvvvva så dyrt.
 När vi gick mot återvinningsstationen hittade vi dessa stentroll efter vägen. Det var intressant för B.
Han har såklart varit med här förr flera gånger med sina föräldrar, så han kunde sortera perfekt själv.
 Ibland hittar han såklart en liten vattenpöl som inte hade frusit igen ännu. Där kan man ju kasta sten och "plask" bilder blev det av farmor😍

Om man klickar på bilderna så ser man mer tydligt hur det reser sig frost på småstenarna som var där bredvid. Nu är det nära till snö sa vi.
 Under lördagen åkte vi alla i familjen till Omberget i Umeå. Meeen!!! vilken härlig utsikt. Vi har haft regn o dåligt väder lång tid nu så detta var helt otroligt vackert.
 Långt däruppe stod resten av familjen och höll på att förbereda grillen för korv sen.
 Klart man tar en motljusbild då bara för att få bildbevis att solen faktiskt var där😂
 Vår yngsta son och favorit farbror för Benjamin gick ner till mej för att se på vattnet
 Jag kan aldrig se mig mätt på vatten och när det är spegelblankt är det ännu vackrare.

 "Plums" bilder blev det även här 😍
 Äldsta sonen gillar också att fota, men med deras systemkamera istället. Dom bilderna glömde jag att låna av dom för bloggen.

 Farbror Gabriel, lille Benjamin och pappan Christoffer. Våra 3 💝💝💝
 Efter Omberget så åkte vi till en fin cykelpark eller vad dom kallade den. Den har bara funnits i några år och var jättefin. Benjamin trivdes med sin springcykel där.

 Sen har jag o Benjamin varit ute i lekparken och kastat lite löv och busat😂😂😂. Mössan har jag vänt nu för att matcha hans overol 😃 En superhärlig helg med våra godingar. Lite mer batteriladdningar har det blivit. Sorgligt är det som bara den att skiljas åt varje gång, men tack för i helgen fina familj.😘
Jag sa tidigare att snön är nära...och det var den. Snön kom dinglandes ner när vi körde hemåt. Söder om Skellefteå där snöade det lapphandskar men det var bara där också. Sen efter Skellefteå och hemåt var det barmark igen. Men glad var jag att vi hade bytt till vinterdäck innan vi åkte. Då känner jag mig trygg så nu kan snön komma även här hemmavid.

5 kommentarer:

 1. En sån härlig helg du haft med dina nära och kära.
  Ja du 22 mil är lite långt då man gärna vill ha familjen nära.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Usch för snö!
  Kanske bättre i norr men inte i Stockholm.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint du sytt! Och så kul att allting passade så bra. Hela helgen blev väldigt mysig ser jag, men inte mysigt med snö.... Tur ni hade vinterdäcken på
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt att få umgås med nära och kära.
  Vilket underbart väder ni haft, förutom det där med snö för det kan ägarna vara utan så här tidigt. Här i de mer södra delarna har det enbart kommit regn från en tråkig himmel.
  Kram till er

  SvaraRadera
 5. Familjen ska man vara rädd om. Vackra höstbilder också.

  SvaraRadera