torsdag 5 oktober 2017

Höstlika färger på kören

Nu kommer inlägget med dom dåliga och pixliga fotona.😕😗😂 Men så är det när man fotar med mobilen och har dåligt med ljus.😃
Jag skulle sjunga med kören igår kväll och vi skulle ha hösttema på oss. Inte hade jag nåt sånt i min garderob inte, för jag passar inte i dom färgen tycker jag. Tur jag har symaskiner och att jag hade hittat ett rea tyg på Ohlssons tyger.👍😄....så vips hade jag en "sång" tröja som passade in.
 Jag hade turen att en bekant kom för att lyssna så hon fick agera fotograf...vilken tur😌
Belysningen var inte den bästa där heller så det blev gryniga bilder. Men bilder fick vi att dela i kören och det var väl det bästa. Strax ska jag gå med väninnan till nästa kör som är ikväll. Det gäller att sjunga för det förgyller min vardag 😍👍.

I morgon Fredag ska jag ta bussen dom 3 timmar det tar att åka till sonen i Umeå och umgås med honom, plus att jag ska besöka sy-mässan som hålls för första gången här uppe i norr. Gabriel ska få slippa att följa med mig o blanda sig med alla damer som sliter i tyger 😂😂😂 det ska bli trevligt för mej. Tyvärr är äldsta sonen på resa i London så honom träffar jag inte denna gången tråkigt nog.😥

Så jag säger trevlig helg för det ska jag verkligen ha. Återkommer till veckan om hur symässan o min helg var 😃

6 kommentarer:

 1. Färgerna är det enda positiva med hösten!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt med den tröjan tycker jag. Att sjunga i kör är säkert en härlig känsla vilket jag aldrig kommer få uppleva, kan inte sjunga.
  Lycko dig som får gå på symässa- "en till dig och en till mig" hihi Senare i oktober kommer mässan hit och då hoppas jag kunna gå.
  Trevlig helg
  Kramizar

  SvaraRadera
 3. Ha en trevlig helg i Umeå!
  Symässan måste vara rena guldgruvan för dig.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ha en trevlig helg. Frun sitter och syr och jag lagar mat. Så är det här

  SvaraRadera
 5. Snygg jumper och kul med körsång. Ha det bra i Umeå!

  SvaraRadera
 6. Fin som alltid! Kul med kören och hoppas du hittat nåt kul på mässan
  Kram

  SvaraRadera