torsdag 5 oktober 2017

Höstlika färger på kören

Nu kommer inlägget med dom dåliga och pixliga fotona.😕😗😂 Men så är det när man fotar med mobilen och har dåligt med ljus.😃
Jag skulle sjunga med kören igår kväll och vi skulle ha hösttema på oss. Inte hade jag nåt sånt i min garderob inte, för jag passar inte i dom färgen tycker jag. Tur jag har symaskiner och att jag hade hittat ett rea tyg på Ohlssons tyger.👍😄....så vips hade jag en "sång" tröja som passade in.
 Jag hade turen att en bekant kom för att lyssna så hon fick agera fotograf...vilken tur😌
Belysningen var inte den bästa där heller så det blev gryniga bilder. Men bilder fick vi att dela i kören och det var väl det bästa. Strax ska jag gå med väninnan till nästa kör som är ikväll. Det gäller att sjunga för det förgyller min vardag 😍👍.

I morgon Fredag ska jag ta bussen dom 3 timmar det tar att åka till sonen i Umeå och umgås med honom, plus att jag ska besöka sy-mässan som hålls för första gången här uppe i norr. Gabriel ska få slippa att följa med mig o blanda sig med alla damer som sliter i tyger 😂😂😂 det ska bli trevligt för mej. Tyvärr är äldsta sonen på resa i London så honom träffar jag inte denna gången tråkigt nog.😥

Så jag säger trevlig helg för det ska jag verkligen ha. Återkommer till veckan om hur symässan o min helg var 😃

6 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Färgerna är det enda positiva med hösten!

Kram

JoY sa...

Snyggt med den tröjan tycker jag. Att sjunga i kör är säkert en härlig känsla vilket jag aldrig kommer få uppleva, kan inte sjunga.
Lycko dig som får gå på symässa- "en till dig och en till mig" hihi Senare i oktober kommer mässan hit och då hoppas jag kunna gå.
Trevlig helg
Kramizar

Millans Värld sa...

Ha en trevlig helg i Umeå!
Symässan måste vara rena guldgruvan för dig.

Kram

Husbil och Resor sa...

Ha en trevlig helg. Frun sitter och syr och jag lagar mat. Så är det här

Husbilen-Ellen sa...

Snygg jumper och kul med körsång. Ha det bra i Umeå!

Kors och Tvärs sa...

Fin som alltid! Kul med kören och hoppas du hittat nåt kul på mässan
Kram

Skicka en kommentar