torsdag 26 oktober 2017

Lite fotat och sytt

 För några dagar sedan tog jag en promenad i solskenet. Det var riktigt vackert och jag tänkte att jag passar på att vara ute innan snön kommer som dom hetat med.

 Det hade kommit lite snö under natten som senare tinade bort ju mer solen värmde. Inget vidare att skryta om denna lilla snö som kom den natten.😁

 Sen tänker jag:- Undrar hur mycket snö vi kommer att få när det inte är så mycket bär kvar i rönnbärs träden? Det har ju regnat hela sommaren så man tycker att det inte kommer att bli så mycket denna vinter...jaja man får väl se vad som händer😉
 Dom dagar min kropp vill vara med så har jag samlat på mej här det jag har sytt senaste tiden. Vi var till våran familj förra helgen och då hade lilla barnbarnet mannekänguppvisning ...och allt passade så bra på honom lilla💓.
Jag älskar att vara farmor till mitt söta barnbarn. Snart kommer nummer 2 inom några veckor 💗💗
 Lite snö har det kommit sedan jag var ute på min promenad också och halt som sjutton är det. Tur vi har bytt till vinterdäck på bilen och i morgon blir det byte på husbilen. Sen drar vi ut i helgen med våra vänner Leif , Rose och Rasse. Ska bli så trevligt.


5 kommentarer:

 1. Ni har det vackert där uppe innan snön kom.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, snö alla redan..
  Ni måste lova att hälsa familjen Edström från mina ägare! Hade förmånen att prata med Leif i Jönköping och det är alltid lika trevligt.
  Kram från oss

  SvaraRadera
 3. Men du grattis till nummer två!

  Kram

  SvaraRadera
 4. hmm nu är det så där skumt igen att jag inte kan kommentera....
  Kram

  SvaraRadera
 5. oj snö! Ja vist är det vackert.

  SvaraRadera