söndag 4 november 2018

Lite småfolk på besök :)

I tisdags kväll kom äldsta sonen hem med sina 2 barn. Han är pappaledig och ville komma och umgås lite kvalitetstid med mej som också är ledig på dagarna. 
Jag fick ta influensasprutan och lunginflammations sprutan i Onsdags eftersom jag är inom riskgruppen och dessutom väntar på ny operationstid för foten....då vill jag så gärna vara frisk.


Så när jag hade tagit sprutorna gick jag hem och passade på att baka lite bullar med barnbarnen innan jag skulle få för ont i armarna och kanske få lite influensa känningar. Kan väl så här i efterhand säga att det gjorde ganska ont i armarna att jag inte kunde sova ordentligt på nätterna...jaja tänker ni...vilket gnäll 😂men på riktigt var det rejält ont och mest i armen för lunginflammation 😳.
Äldsta barnbarnet som fyller 4 år i Maj var jätteduktig att hjälpa farmor med baket.💪😄

Man blir lite trött att baka så goda bullar som vi gjorde...om ni frågar Benjamin 😓Men han klarade sig bra att baka med mej...och såklart tjuvåt lite av degen. 😄
Både Benjamin och Amanda hade sina nya kläder som jag sytt åt dom och dom passa de perfekt😍. Så är det när man syr på chans med storlekarna till dom små. Tygerna är från #Zicca Fabric som jag gillar så skarpt 👍men dom har fin kvalitet också.
Lila tights var väl inte direkt match i färg för mej men det var bara test tights detta för att prova hur modellen satt på henne.
Här hade jag också sytt en Fairy tale klänning: mönstret av #Made by Runi som är en sån söt modell. Lite spets måste man väl få ha när man är så liten o söt😍Tyget kommer från Liliart.se och tyget har hon döpt till "längtan" och det passar ju så bra till den lilla.
Vi var och tände ett ljus🕯allhelgona på min pappas/morfars grav som ligger här tillsammans med min moster och morbror. Lille Benjamin sjöng en sång 4 ggr för Tage som han tyckte så synd om att han var tvungen att lämna oss. Han är för söt och förståndig för att vara så liten. Det trillade en tår för mig som stod bakom och lyssnade på hur han sjöng så fint för Tage, det rörde om rejält för mig.

Sen gick vi hos min mamma och mormor för att fika lite födelsedagsfika för lilla Amanda som fyller 1 år snart o min mamma ville uppvakta henne med lite paket i förskott.
Dom fick även paket med lite fina hemstickade strumpor av min mamma....likadana fina strumpor som jag redan fått ett par....nu är vi 3 st som har likadana fina 👌
Sen på kvällen blev det lite såpbubbleblåsning i garaget hemma hos oss för Benjamin. Han gillar det verkligen .
Så härligt det är att se honom så glad och lycklig.
 Benjamin var så jättenöjd över såpbubblorna såklart....
 Såklart fotade vår son hela såpbubbleblåsandet i garaget 😍

Härligt att få rå om hela familjen så länge än det jag är van. Är man pappaledig så kan man komma några dagar extra😄som verkligen uppskattades. Kul att även Jonna kom under helgen. Nu får vi vänta till lilla Amanda fyller år på 2 v innan vi får ses igen.

12 kommentarer:

  1. Svar
    1. Du har så rätt, dom är livets efterätt :) Kram

      Radera
  2. Vilka härliga dagar ni har haft tillsammans som har förevigats med fina bilder. Skrattar åt Amanda i tygskåpet, väljer hon egna tyger nu hihihihi
    Kramizar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det hade vi verkligen😍Jajjemensan det ska börjas i tid 😁ang sömnad👍Kramiz

      Radera
  3. Ser ut som ni hade en trevlig stund med alla!

    Ha det gott/Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det har vi alltid ☺️. Kram tillbaka

      Radera
  4. Så mysigt med de små. Baka är alltid kul att göra tillsammans! Såpbubblor är också spännande. Det prövade vi i trädgården i Finspång i höstas. Hoppas du håller dig frisk och får gjord operationen! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jättemysigt hade vi 😘Baka var också trevligt 😘Såpbubblor är en höjdare för lillemsn😄Håller tummarna att jag håller mig på benen ☺️Kram tillbaka

      Radera
  5. Vilket härligt mys ni haft De är allt för goa' Småfolket.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket mys blev det med dom små o deras föräldrar❣️Kram

      Radera
  6. Vad mysigt att du fått umgås med sonen och barnbarnen.
    Härliga foton.

    Kram och ha en fin helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ju det 😘😄Man tankar på lite barnbarnsmys😍 Ha det fint du också .Kram

      Radera