lördag 8 juni 2019

Hamnptjärnsstugan Umeå

Mini vandring igen stod på aktivitetslistan med familjen 😃👍Vi har vistats mycket i skog och mark dom dagarna vi varit tillsammans...men det är ju sååå härligt.
När vi parkerat bilarna gick vi uppåt mot Hamptjärnsstugan som detta ställe hette.
https://www.friluftsframjandet.se/regioner/norr/lokalavdelningar/umea/hamptjarnsstugan/
Här stannade vi fint till med fin utsikt.
Efter en promenad runt en led kom Kjell och Christoffer med Amanda i bärsele först ...
...strax efter kom Sandra och Gabriel.
Visst är väl fikastunden det bästa när man är utomhus.😄
Här slappar våra ungdomar tillsammans och storebror ligger på liggunderlag och vilar en stund  medan lilla Amanda sover i vagnen.
Sandra tog en fin bild på paltstekning på muurikka över öppen eld med fin vy över stan i bakgrunden. Jag tycker att den blev så superfin den bilden.
Lilla Amanda fick följa med pappa och oss på utflykt medan storebror Benjamin var hemma o sjuk i feber tillsammans med hans mamma, Amanda roade sig bra o tyckte att det var jätterevligt att vara utomhus med oss.
Efter utflykten blev vi skjutsade till husbilen igen av sonen. Vi passade på att bo på campingen och använda dom biljetter vi köpt via vänner från Elmia mässan. Kanon att stå nu på campingen när det är rätt lugnt denna säsongen hos oss uppe i norr. Vill tillägga att det blev många husbilar och husvagnar innan kvällen var över.
Tusen tack familjen för en helt underbar dag tillsammans.💞Är så otroligt glad att vi💞 har varandra.

12 kommentarer:

  1. Ibland kan ägarna undra, bor vi i samma land? Så vackra vybilder ni tagit och så fint ni har det där uppe! Att sedan bo på camping för billig penning gör ju inte salen sämre.
    Kram till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det otroligt hur fint vi har det i naturen. Naturen är ju ännu mera makalös högre upp i vårt Abisko :) Di hoppas vi kunna åka till i augusti igen för lite mera o längre dagsvandringsturer :) Campingbiljetterna var ju kanoners att använda såhär års....lagom mycket campare o gratis eftersom vi redan betalat dom. 100 kr/ natt och ordinarie 300 kr...det var bra det. Ha det fint

      Radera
  2. Detta gillar jag också, men min hustru är inte lika förtjust i att vandra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det fint att få vistas i naturen och andas in den härliga luften. Man behöver inte gå långt...vi gick 1,7 km med en 4 åring också enkel väg.

      Radera
  3. Svar
    1. Jo det har vi verkligen och härligt är det när hela familjen gillar samma sak...att vistas där.

      Radera
  4. Härligt att kunna vandra med familjen.
    Så mycket värt!

    Kram och ha en fin Söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är verkligen härligt. Så mycket värt absolut...det gäller att passa på och njuta av varandras sällskap. Kramen till dej fina

      Radera
  5. Storslaget. Hela livet och naturen hos er är verkligen storslaget. Skönt att komma ut i det vackra, i försommarvädret.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen fint och det finns så många fina ställen just i Umeå. Kram

      Radera
  6. Ni gör helt rätt i att ta vara på vad naturen ger en i sinnesro, balsam för själen. Väldigt fina bilder.
    Kramizar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gäller att få rå om varandra varje stund man kan. Naturen och luften är helt makalösa. Nu har jag dessutom köpt nya vandringsbyxor och nya skor som ska användas till nästa utflykt :-)) Kramiz

      Radera