lördag 2 mars 2024

Lilla L fyller 1 år

Igår den 1 Mars var det dags för lilla Livia Doris att fylla 1 år 😍 Inte klokt vad tiden går stortjejjen 💝 Jag farmor fick åka och gratta henne själv eftersom farfar är sjuk och fick vara hemma.


Lilla Livia var nyvakten när hon fick öppna paketen så hon fick lite försiktig hjälp av storasyster💝
                  
Tror faktiskt att pappret i lådan och rosetten var det bästa 😂Älskar er båda från månen o tillbaka. Sandlådan och all sand till den rymdes inte i den lilla lådan men bilden på den som kommer närmare sommaren fick plats plus några småsaker till.

6 kommentarer:

  1. Visst har det gått fort, redan 1 år Grattis. Papper och rosett är nog roligast i den åldern. Lara ser väldigt nyfiken ut hihihi Kramizar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt vansinnigt fort har tiden rusat iväg. Att lilltjejjen redan fyller 1 år o blivit stortjejjen istället. Hon var så snäll med lillasyster och lät henne öppna paketet själv och väntade ivrigt på vad som var i paketet :-)gullbarn. Kramizar

      Radera
  2. Vilken liten goding! Tänk att fina papper, snören och kartonger kan vara så roligt, men en sandlåda blir säkert en favoritsysselsättning, speciellt om farmor kommer och bakar sandkakor!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är hon :) pappret prasslar och snören o rosetter är väl fina tycker hon. Jo nu blir det en massa sandkakor som ska bakas i sandlådan:-))

      Radera
  3. Redan 1år Var tar tiden vägen. ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja säg det ?:-) Hon växte så fort tycker vi också ;-)

      Radera