onsdag 9 maj 2012

Säkra husbilstältet.

När vi flyttade till detta huset i höstas, så satte K upp husbilstältet tillsammans med en massa hjälpsamma karlar:) tänk vilka snälla människor det finns. Inte kunde han fixa detta själv.
Nu har vi sett att det blev lite snett, så det ska rättas till. K är på gång att skotta ner cementplintar.
Jag vill att han ska hyra en borr som gör jobbet åt honom, istället för att slita med detta själv. Det är så tunga saker som ska  ner i marken. 70 cm djupa hål ska skottas. Jag är rädd om hans rygg...men han vill envisas och skotta själv. En del är envisare än andra:) :) Vi har haft så mycket snö så det är så hårt i marken ännu. Han får fixa lite i sänder. Första plinten är satt i marken nu.
Ni ser vad som är kvar och hur mycket han måste skotta...om han nu inte sansar sig och fixar hem borren som kan hjälpa till att fixa upp hålen så det bara är att "kasta" ner cementplintarna:)
Det kommer att bli bra detta. Då behöver vi inte vara rädda att husbilsgaraget flyger iväg om inte bilen står därinne. Känns tryggare på detta sättet.

Ha en bra Onsdag// D

4 kommentarer:

  1. En del har överskottsenergi, och den måste ju ut, så är det! Men jag är nog böjd för att hålla med dig, det får ju vara måtta. Nu får du säga till att han måste sansa sig, för du behöver honom, hel. Säg det! Kram 3 M

    SvaraRadera
  2. Envisheten kan ju också ha nytta med sig. Vi får tro att han känner sin egen kropp. Ha dé!

    SvaraRadera
  3. 3m: helt klart behöver jag honom hel. Men han vill så mycket själv. Men jag får väl säga som ..Elisabet: jag får tro att han känner sin kropp:) hoppas jag ialla fall.

    SvaraRadera
  4. Ja det är lite pyssel med att gräva, vi har också tält till bilen, det är verkligen superbra med tält.
    Yvonné

    SvaraRadera