tisdag 1 september 2020

Jag gillar broar av alla slag // Polering av rutorna på Mallan//Sista inlägget

Börjar och slutar mitt inlägg med samma text i detta mitt sista inlägg. 

Nu känner jag att jag ska pausa lite från bloggvärlden för jag har inte haft intresse på länge egentligen och jag får se hur det blir i fortsättningen. Blogger är inte rolig att blogga med och kommentarer går inte heller alltid att göra. Så jag struntar i detta nu får jag se hur det känns framöver om jag saknar detta....om det inte händer nåt som jag absolut vill skriva om...för detta har varit en typ av dagbok för mej.
När vi rullar vidare så stöter vi på några broar och jag skriker rakt ut att jag vill fota och Kjell får sakta och ibland stanna till...Kjell sa att jag skulle ha varit en broinspektör istället för kontorist :-) Han har nog rätt:)

Den här bron finns vid Kalix älv och strax efter en camping som fanns där bredvid.
Det är nåt speciellt med broar tycker jag.
Jag hann med att fota några när vi var på väg mot Morjärv där det finns en butik med en massa saker inkl tyger och en massa tillbehör till sömnaden.

Här kom vi då fram till butiken som man inte fattar att den ens finns mitt i ingenstans ;-)


Tygerna låg huller om buller och då blev jag mer vindögd än hittade nåt så det blev faktiskt inte en tygbit med hem😄
Vi rullar vidare för nu var vi på väg hemåt igen.
Väl hemma har jag stört mig så mycket på att rutorna på vår kära "Mallan" varit så dåligt skött av den tidigare ägaren så vi beställde tid hos en kille här i stan som polerat rutorna och dom blev såååå fiiiina och vi är så nöjda.

Bilens rutor blev som nya igen!! :-)


Kille som polerade rutorna är sååå superduktig och det blev så himla bra.
Sedan har jag gjort en märkning bakom "Mallan" också :-)
------------------------------

Om någon av er missade min text så återigen : 
Nu känner jag att jag ska pausa lite från bloggvärlden för jag har inte haft intresse på länge egentligen och jag får se hur det blir i fortsättningen. Blogger är inte rolig att blogga med och kommentarer går inte heller alltid att göra. Så jag struntar i detta nu får jag se hur det känns framöver om jag saknar detta....om det inte händer nåt som jag absolut vill skriva om...för detta har varit en typ av dagbok för mej.

Ha det gott bloggvänner

OBS: Jag kommer att ha kvar min pysselsida:
*******************************************************
Sedan har jag även instragramkonton om ni vill följa oss:
dessssans och ett konto för vår malibu_by_carthago

Kanske vi ses igen

1 kommentar:

  1. god dag killar, jag är mycket glad över att läsa bra innehåll och kommentarer, är mycket utbildande och inspirerande, jag vill också dela lite om min personliga äktenskapliga livserfarenhet. för några dagar sedan läste jag liknande bloggkommentarer på den här webbplatsen om en kvinna som heter Johanna från Stockholm, hon skriver om en fantastisk kärleksförtrollare som hjälpte henne att få tillbaka sin ex kärlekspartner och så många andra människor fick liknande resultat inom två dagar efter kärleksbesvärjelsen charmkraftsaktivering, Dr.oduduwa har den magiska kärleksförtrollningen att återförena par och återställa trasiga äktenskap/hem igen. jag var först inte stöder kärleksmagisk stavning tidigare eftersom jag hade en vän som sa att hon hade kontaktat några människor online och hävdade att de är kärleksstavar men de fungerar inte, jag var rädd för att inte falla i samma fälla, tills Jag läste ett blogginlägg på nätet om den riktiga kärleksförtrollaren Dr.Oduduwa, jag gav det ett försök eftersom det inte skadar att prova något nytt, så idag är det tre dagar sedan jag hade kontakt med Dr.Oduduwa och som han lovade mig att min ex kärlek man man kommer tillbaka hem för att be mig om ursäkt, jag tar det bara som ett skämt, jag gav Dr.oduduwa min man man bild och namn och även jag gav honom min egen bild och namn, han sa att han kommer att gå att lansera en kärleksförtrollning för min räkning och att min man inom 3 dagar kommer tillbaka till mig. Jag följer bara hans instruktioner och jag tillhandahåller det stavningsmaterial som krävs för att kasta en kärleksförtrollning till handling. Goda nyheter för mig idag fick jag ett telefonsamtal från min man man Showman, han har inte ringt mig de senaste 3 månaderna nu sedan vi gjorde slut, just idag fick jag ett telefonsamtal och sms från honom, han bad mig om ursäkt och lovade att komma tillbaka hem i kväll, här sitter jag med honom just nu och äter middag tillsammans, det verkar vara som en magi eller jag drömmer. Den här goda mannens kärleksförtrollning Dr.Oduduwa fungerar verkligen för mitt bästa. Jag rekommenderar honom starkt till alla som vill få tillbaka ex kärlekspartner, återställa trasigt hem, kärleksförtrollning för sann kärlek och tillit i ett förhållande, om du misstänker att din kärlekspartner är otrogen mot dig, kontakta honom idag för en snabb brådskande lösning är säker. garanti 100%. skicka meddelande till hans personliga WhatsApp; https://wa.link/q5f107
    att kommunicera med honom idag, bra omedelbart resultat är säkert.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera