torsdag 8 juni 2023

Vad fint allt blev på husvagnen

 Nu har kära maken kommit igång lite med vår husvagn vi köpte i höstas. Det är roligt att pyssla tycker han👌Det gör jag också när det blir såhär fint.

Klarlacken hade börjat släppa och det ville min gubbe fixa till såklart 😁
Så bort med det som skulle lackas om.
Sedan ska ju allt tillbaka också. 

Men det blev väldigt fint när allt det bubbliga lacket försvann o fick sig en ny fin färg o lack på det

Allt detta köpte vi, och tänk så himla billigt det blev istället för att lämna in hos lackeringsfirma.😄👌
Hade inte så bra bild av hur det såg ut ovanför dörren till vagnen.....


Men det blev tuuuusen gånger så mycket bättre när han lackat öven den och satt tillbaka lamporna.😍
Han är riktigt duktig min gubbe 👌

2 kommentarer:

  1. Min f d svärfar, en praktiskt lagd bonde av den gamla stammen brukade säga: ”Bra karl klarar sig själv och en dålig är det ingen lönt att hjälpa”. Visst är det bra att vara lite händig och så fint det blev! Nu är det bara att åka ut och ha det gott.

    SvaraRadera
  2. Hej, jag heter Nira Shalom och jag vill dela med mig av de goda nyheterna om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek till världen. Jag var förkrossad när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men en vän presenterade mig för Baba Wale da Wiseman, den store budbäraren. Jag berättade om mitt problem för Baba Wale och förklarade hur min ex-kärlek lämnade mig och hur jag behövde ett jobb i ett stort företag. Han försäkrade mig att jag hade kommit till rätt ställe, där jag skulle få min hjärtefråga utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag skulle göra, och efter att ha följt hans instruktioner ringde min kärlek mig inom de kommande 2 dagarna och bad om ursäkt för att ha lämnat mig tidigare. En vecka senare kallade mitt önskade företag mig på intervju för tjänsten som arbetsledare. Jag är stolt över att få dela med mig till världen hur Baba Wale hjälpte mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, vänligen kontakta Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551
    Tacka mig senare!

    SvaraRadera