söndag 23 augusti 2015

Händelserika dagar.

Jag kan väl säga att jag inte varit speciellt sysslolös medan Kjell har varit borta på fjällvandring:) Jag har hunnit med massssor med kul saker:)) Jag har sytt massor på min superfina nya symaskin...men det berättar jag om sen:)
Jag tog bilen och åkte 22 mil enkel väg, för att umgås med vår äldsta son och hans familj i Umeå. Dom hade hyrt en skylift för att måla lite som inte blivit målat innan uppsättningen av huset. Eftersom dom bygger ett högt hus. Så blev det till att hyra skylift i helgen. Då rycker jag som mamma in såklart.
( Fotot har jag lånat av sonen )

 Dom fick koncentrera sig på målningen. Och jag tog hand om Benjamin, söta barnbarnet:)
 Tur var nog det:) För inte var han så sugen att sova. Klarögd låg han o tittade på sin farmor hela tiden. Jag blir så varm i hjärtat när jag får umgås med honom ...och såklart med de mina:)
Sonen ville att jag skulle åka upp med honom i skyliften för att surra och umgås medan Jonna ammade. Och vad gör man inte för sin son:) Jag tyckte att det var kul att vara där med honom. Klart vi måste fota oss däruppe i det blå:))

 Strax innan middag igår, åkte jag hem. Jag skulle träffa min väninna M. Vi gick ut på The Bishop´s arms och åt middag tillsammans. Det var en härligt ljum kväll. Så vi satt såklart ute o åt middagen.
 Jag har även hunnit vara med mina föräldrar på bingo idag. Men inte gick det så bra...men plötligt händer det...någon gång kanske? :))  Händelserika dagar kan jag säga att jag haft :).

Kl: 21.00 ikväll kommer Kjell hem med bussen...och jag ska möta honom. Ska bli kul att se deras bilder från fjällvandringen. Och självklart skönt att få hem söta maken igen:)

6 kommentarer:

Lennart sa...

Benjamin är ju bara såå söööt!

Kram

Lennart sa...

Såå söt den lille är!

Kram

Millans Värld sa...

Så roligt att du åkte till sonen med familj.
Han är för söt den lille.
Ha en skön dag!
Kram

Maggan och Ingemar sa...

Ja du verkar ha haft full sysselsättning.....med tanke på din nya symaskin :) Nu blir jag nyfiken!!
Visst är de för söta de små liven.

Matts Torebring sa...

Skylift det är bra grejer det. Kram

Anonym sa...

Ja jag håller att man blir varm i hjärtat när man får vara med barnbarnen
Jag åker upp till Lill-pite idag till Camilla och hennes familj. Sp blir barndop på lilla Amadine på lördag
Mvh Carina C

Skicka en kommentar