måndag 10 augusti 2015

Västra Kajen, sonen m fam på bröllop.


Vår äldsta son skulle komma hem i helgen med sin familj. Såklart stannar vi hemma då. Inte kunde vi åka ut med husbilen när dom kom hem :) Lördagen efter lunch...då var det fixning av lilla familjen inför bröllopet.
 Och jag fick fixa lilleman:) Lyckliga mej. Lite matning och byta kläder...så snygg han blev. Sen fick mamma och pappa fixa sej själva i lugn och ro:))
 Jonna blev som en liten sagoprinsessa med sin fina klänning och sitt fixande av håret.
 Vår söta son blev hennes snygge prins:) För han blev verkligen snygg i sin fina kostym och Tiger skjorta. En söt liten familj. Jag följde md dom ut på stan och fotade dom lite, innan dom gick vidare till kyrkan där bröllopet för kompisarna skulle vara. 

När ungdomarna hade gått till bröllopet, för att sedan åka vidare senare på kvällen. Då tog vi husbilen och besökte vår fina stads camping. Vi fick sån campar lust. Och tur var det ...för vi hade det så trevligt med våra grannar. Sen kom kompisar cyklandes till oss också en stund.
Det var marknad också vid kajen. Hantverkarna sålde sina alster.
 Tur med vädret hade vi också...stråååålande sol.
 Jag hittade ett stånd som var intressant...en massa mjukt tyg. Så jag köpte lite för att sy kläder till lille Benjamin.

Glass båten höll dom på att göra i ordning också.
Tomas, chefen själv:) Som driver campingen...var o tittade till glassbåten.
Ganska läcker ide:)
När vi sedan gick mot husbilen, kunde jag inte låta bli att snabbt ta ett kort av denna superfina rosa bil. Den var i så fint skick.:)

När vi kom tillbaka tog Kjell en ....taklucke bild:)) Han stack ut huvudet utanför takluckan på husbilen. :)
Sen tog han en" solcell bild ". Detta är mycket interna skämt husbilsfolk emellan:))
 Nog är det härligt att äntligen få sitta under markisen...men inte var det för solen, utan för att det regnade litegrann:) Den åkte in igen när solen kom fram.
 När vi senare på eftermiddagen kände för att äta...så var det dags att sätta ihop grillen. Den är verkligen att rekommendera denna grillen. Superfin verkligen.
Grillen ihopsatt...nu skulle vi få äta:) Och utanför husbilen dessutom. Sååå härligt.
Nu ville vi säga Natti natti här:) Njae...så mörkt var det inte, utan vinklar man mobilen så ser det ut som det är mörkt ute när Kjell premiär tänder led belysnings listen under markisen. För att se hur den lyser när det är lite skymning i alla fall:) Än har vi rätt så ljusa kvällar faktiskt här uppe i norr.

10 kommentarer:

Millans Värld sa...

Åh en sån fin liten familj och lille gulleplutten blir jag alldeles tagen av.
Kram

Matts Torebring sa...

Oj, oj, det var mycket på en enda gång. Kram

Maggan och Ingemar sa...

Ja visst är de underbara dessa småttingar, som vi får låna ibland. Ni verkar ha det skönt och den där grillen .....har jag missat nåt?? Är det en gasolgrill? Skulle gärna vilja ha en sådan i HB. Kram på er.

Lennart sa...

Den minste är sötast!

Kram

Rolle o Carina sa...

Många vackra Sommarbilder ifrån norr!

Ha det gott o njut.....Kram

Dessan sa...

Mangan: japp det är en gasolgrill. Jättefin tycker vi. Vi beställde våran via nätet, det blev billigast så.:) Campintillbehor4u.se. Kram

Dessan sa...

Lennart: visst har du så rätt :-) Kram

Husbilen-Ellen sa...

Visst är det härligt att få vara med de små! Jag njöt av mina i söndags, men får inte lägga ut dem på bloggen. Ni hade en otroligt fin kväll! Ha dé gott! Elisabeth

Lena bloggar sa...

GRATULERAR till det vackra brudparet med smokingliknande baby, underbart när egna barnen "är i hamn". Föräldrar som njuter livet är också en lycka att dela, god forts på er alla! 😍 😍

Dessan sa...

Lena: vår son med flickvän var på sina kompisars bröllop. Deras giftermål vill vi nog vara med på, när den dagen kommer :-) men snygga som bara den var dom :-)

Skicka en kommentar