lördag 8 augusti 2015

Skellefteå Campus, och lite hockey

Vi parkerade oss vid Ställplats Campus i Skellefteå.
 Detta är en ställplats som bara har öppet när skolan har sommarlov. Annars är det campingen i Skellefteå som vi står på..under vintertid bl.a.
 Vi kunde använda toaletter och duschar här i huset bredvid. Man fick en kod till den dörren när man betalade p-avgiften på 100 kr / dygn.
Vi tog cyklarna till ishallen i stan, för att vara med om första öppna isträningen för vårt hockeylag. Det var bl.a autografskrivning för killarna. Det var en riiinglande lång kö för att få deras namn på en lapp, tröja, keps...ja vad du vill :) Den superskäggige:)) är vår målvakt Marcus Svensson:)
 Det var allmän åkning också för dom som ville. Det ska börjas i tid :) En söt liten en...åkte för brinnende livet också. Så söt med liten hockey tröja :))

 Joel Nunez var kvällens trubadur. En duktig kille som underhöll oss alla med sin musik:)
 Till slut kom då Jimmie och skrev autograf också. :) Killarna turades om att skriva och åka skridskor med alla som ville träffa dom på isen också. Jimmie har kommit tillbaka till Skellefteå AIK, efter 1 år i KHL Ryssland. Det tackar vi för:))

Det var så tjockt med folk i arenan. Nästan 6000 personer hade samlats för att se killarna kliva på isen. Och många ville hylla Jimmie som kommit tillbaka. Det blev ett högt jubel när han äntrade isen:)
 Innan allt var slut, samlades dom som ville på isen med hockey spelarna. För en filminspelning av musikvideo "tillsammans".
Hockey laget var omringade av alla supporters:)) Vi stod kvar på läktaren och tittade på. :) Det var så mycket folk på isen så det räckte och blev över.

 En söt vän hade sett i tidningen Norran, oss stående bredvid autografkön. Inte såg vi glada ut inte:)) och inte såg vi att tidningen var där...Men desto gladare sen när allt kom i gång på riktigt:) En riktigt trevlig kväll tillsammans med alla hockey tokiga som vi :))
Kvällen var också fin utanför husbilen. En härlig sol hade vi...kors i taket :)

4 kommentarer:

Lennart sa...

Hockeysäsongen börjar när det är sommar och slutar när det är sommar, så var det inte förr!!

Kram

Millans Värld sa...

Ett sånt arrangemang, roligt att ha varit med om.
Fortsätt och ha en ljuvlig Söndag och hoppas att solen skiner hos er!
Kram

Matts Torebring sa...

Visst det ok att böra tänka på is redan, vi har jobbat med julen i över en månad redan. Kram

Carita sa...

Oj oj, vet vad det är att vara supporter! Ni har lite större arrangemang där än vi får division ett klubben Lovisa Tor i södra Finland, men för några år sedan spelade vi också i högsta serien. Det är innebandy som gäller för oss, jag åker på nästan alla bortamatcher också - så som sagt, förstår det där med autografer och att man t o m följer träningarna :-)
Kram!

Skicka en kommentar