tisdag 4 augusti 2015

Mot Umeå, Nolia mässan o sönerna.

Vi hade bestämt att vi skulle ta husbilen till Umeå. Och detta vi gjorde i lite osäkert väder. Men det visade sig att vi hade tur med vädret ialla fall. :) 
På morgonen när vi kom fram och började köa, ökade kön snabbt. Riiiiinglande lång. När dom sedan öppnade kassorna så gick entrén snabbt in.
Vår son med familj, hittade sin kamin som dom velat ha i sitt nya hus. Sååå glada var dom över det :))

Medan C och J tittade på hus saker till huset...så gick vi med yngsta sonen och tittade på bla en plåtis:) Vi som är husbilsägare, hoppas såklart att vi ska få campande söner också...om dom vill förståss.:) Det är en sån befriande känsla att åka dit näsan pekar...och det har dom märkt också:)
På Heeela Nolia mässan fanns bara 1 st plåtis !!. Det tyckte vi var uselt. Plåtisar som har blivit så populära. Så vi fortsatte våran vandring vid mässan. Vi kom fram till en cykelhusbil:))...

 Någon form av trike..:-))

 Lite skotrar fanns där också:)

Jag gick själv en stund och hittade dessa fina o sköna skor...som dessutom passade mina fötter med dess hallux kula som jag har. Lycklig var jag och köpte 3 par av dom:) Endast 500 kr för 3 par!! Dom är så sköna och har en tempur skosula i. 
Man måste äta också såklart. Så vi tog en gemensam lunch tillsammans. Sååå mysigt:)

lilla Benjamin trivdes i farbror G famn :)
( Bilden lånade jag av sonen C ) :-))

Nu är vi nöjda efter en hel dag vid Nolia Mässan i Umeå. Så vi bestämde oss för att vi skulle äta mittag tillsammans också såklart:). Detta gjorde vi hos vår yngsta son G. En trevlig dag har vi haft. Men Nolia Mässan ska man gå på i Piteå tycker jag. Den är ännnnu större än den här mässan.
Dagen efter åkte vi o tittade på olika ställen i Umeå. Vi stannade först till vid en ställplats ganska centralt. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette. Vattenflödet var så högt här så jag vågade inte stanna över här. Så vi drog till Strömpilsplatsen o stannade där över natten. 

Där var vi inte heller ensamma:) Yngsta sonen kom senare på eftermiddagen och hälsade på för att berätta om han och storebrors vandring dom haft under dagen. En härlig utflykt tillsammans, där Jonna, Benjamin och hennes bror Anton uppslöt i slutet.

En härlig Umeå helg för oss alla:)

5 kommentarer:

Millans Värld sa...

Idag ska min äldsta besöka noliamässan och på Torsdag de två yngre. Själv så står jag över.
Men det låter som ni fick er en trivsam tripp.
Kram

Lennart sa...

Trevliga dagar!
Men bäst av allt var väl att träffa den lille!

Kram

Matts Torebring sa...

Skönt att ni har Nolia mässan, så ni slipper dra ända ned till Elmia. Kram

JoY sa...

Vi såg också den där cykelhusbilen på Kistamässan i våras. Där köpte jag också mina resårflätade skor hihihi
Kramiz

Badtunnaexperten sa...

Fina, fina bilder!

Skicka en kommentar