tisdag 22 november 2016

På besök hos svåger med fru

Då har vi kommit fram till Kjells bror med fru. Dom köpte huset och flyttat in för 1 månad sedan. När vi ändå är på rull ville vi såklart komma förbi och se vart dom bodde nu. Tänk så perfekt att kunna komma och stå med husbilen på infarten. Det är mycket värt:)
Vi tog oss en promenad från dom och ner genom skogen mot ett fint ställe vid vattnet. Kan tänka mig att det blir bara bättre och vackrare under sommartid.

Lars och Kjell begrundar utsikten.
Ett fint badställe på sommaren har dom nära sitt hus.
Fina färger på löven som låg på marken...men hala som den också. Vi fick vakta vart vi satte fötterna.
Kjell fick välja vilken inflyttningspresent vi skulle ge till dessa 2 som nyss köpt hus och flyttat in för 1 månad sedan. Han hittade en jättefin lykta...och stor var den med ett fint sken också.
Vi sa hej då till Lasse och Lotta och började köra mot Stockholm. Där fick jag stanna och handla lite på Stoff och Stil vid Kungens kurva...sen drog vi vidare mot nästa stop. Där vi skulle stanna och övernatta, för att vi har rätt lång bit kvar hemåt.:)
Hej då Norrköping :)

7 kommentarer:

  1. Ljuslyktan var jättefin så området runt huset de köpt.

    Ha en fin eftermiddag och kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Trevligt med besök hos släkten, då fick ni uppleva snöfritt o vacker skog-sjö runda, vackert det var där! Forst trevlig tur upp till snön igen! Jovisst är det praktiskt att ha hotellet med sig!

    SvaraRadera
  3. Vilket fint läge dom har köpt huset vid, vackert med sjön.
    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder. Nästan så min ena ägare blev badsugen.. :)

    SvaraRadera
  5. Trevliga stopp ni hittar utefter vägen.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Fina bilder vid vattnet! Om ni kommer till Stockholm vid tillfälle och har tid över så lova att ni hör av er! Vore jätteroligt om ni ville titta förbi vid tillfälle :) Idag åker vi till Prag! Ha det fint!

    SvaraRadera