onsdag 13 september 2017

Nytvättad husbil.

Nu måste jag väl ändå få säga att vi är less på regnet. Det regnar varje dag nu💦, känns som det snart börjar växa svamp överallt. Jag vet...vi ska inte klaga det finns dom som alltid har det värre.
Vi tvättade husbilen häromdagen och hoppade att det skulle vara torrt till vi hade fått in husbilen i garaget som står 1 mil bort från oss...Näää inte det. Det kom världens skur precis när vi körde ut husbilen från hallen vi tvättat den i .....bilen som var så ren och fin 😁.
Det är tur att det hade regnat i ett tag så husbilen blev inte så smutsig ändå, vi klarade oss👍

Vilka bekymmer vi har eller hur 😂 Men till vårt försvar så hade vi jobbat från 08.00-17.00 med husbilen både invändigt och utvändigt o var rejält trötta. Vi har dessutom tömt ännu mera saker som vi bara dragit på och nu känns det nästan som att husbilen lyfte efter allt vi plockat ut😜

Varför drar man med sig så mycket saker man ändå inte behöver.?? Det gör ialla fall inte vi nu 😃8 kommentarer:

 1. Det är väl ganska så vanligt att man har en förmåga att alltid packa för mycket, har man då en husbil att ställa saker i kan jag förstå att man måste rensa ibland.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Inte en ny pryl utsn att kasta något har jag sagt!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Kan hålla med I alla fall har jag då mkt kläder med på denna resa
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Samma i Skåne, precis nytvättat både husbilen o allt annat som ska med sö ut OCH störtregn hela tiden vid lastning, bara Smarten kvar att tvätta o lasta ombord på lörd, suck! Inga stora problem egentligen men då hela sommaren varit liknande så är läängtan sö ut ooliidlig! Eller hur?

  SvaraRadera
 5. Hittade ni alla kassar från Ullared? :D
  Denna årstiden är lite svår, kallt på morgon och kväll och skönt mitt på dagen. Så då blir det för mycket kläder med. Men med så bra husbilar och bra lastvikt så gör det inte så mycket att det följer med lite "bra - att - ha- saker"
  Kram

  SvaraRadera
 6. Just nu älskar jag regnet som kommer på natten eller på dagen när jag jobbar. Det behövs massor av regn.

  SvaraRadera
 7. Ni får se det positivt, den gamle smutsen försvann.. ��. Kram

  SvaraRadera
 8. Ellen skulle behöva tvättas, men det får anstå. Skönt när det blir gjort. Det verkar alltid vara prylar jag tar med som inte används. Skärpning, tänker jag varje år.

  SvaraRadera