fredag 17 januari 2020

Europaresa med familjen på gång.

Nu har vi börjat vår reseplanering som vi ska ha med våra barn o barnbarn till sommaren. Vi bjuder vår familj på en 2 v lång semestertur med varsin hyrd husbil, så nu måste vi planera vart vi ska bo och om det finns nåt läckert efter vägen att se på.
Det som är svårast är att hitta nåt som är intressant att titta på och framförallt hitta smultronställen att besöka med vår fina familj💗Vi firar denna resan med att jag snart fyller 60 år (nu i februari) och Kjell fyller jämna också på 2 år, så vi slår 2 flugor på smällen😄
 Har beställt dessa armband till barnbarnen så man kan känna sig trygg när vi i slutet av resan åka till Paris och Disney innan vi lämnar husbilarna där och flyger hem igen.
Nu håller vi tummarna att detta går att genomföra och att inget kommer att hända innan vi flyger den 18 juni från Umeå. Fortsättning följer 😎

9 kommentarer:

  1. Denna resa är nog mina ägare lite avundsjuka på, men enbart i positiv del. Tänk att få umgås med nära och kära under så lång tid. Det kallas lyx det, och det är ni självklart värda!
    Vet att mina ägare och föregångare trivdes väldigt bra vid Gardasjön så det får bli tipset härifrån.
    Förresten, grattis till hockeyvinsten för någon dag sedan.
    Kram till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni har ju nyss varit på en härlig resa och då var vi avis på er:)) men det är väl så. Känns jättekul att få umgås så med familjen o göra denna resan tillsammans. Jo det är verkligen lyx. Jo Garda var vi till för några år sedan och då var det härligt varmt och trevligt, få se om det är lika bra väder nu när vi åker dit.:) Tack ...men det blev förlust igår igen:( Kram till er

      Radera
  2. Nu har ni lite att planera och det är bara att ring, så slår vi våra kloka huvud ihop och delar med oss av något som passar.
    Kramizar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo vi har lite att fundera på ....vi hör av oss så vi får lite tips av er på dom luckor vi har:)) Kramiz

      Radera
  3. Så kul att resa i husbilar med barn och barnbarn! Var börjar ni er resa? Så kul det är att planera en resa, leta upp sevärda stopp och kul upplevelser, för er del ska de ju helst passa tre generationer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det kommer bli jättekul och jättespännande :-) Vi flyger till Milano o hämtar ut dom hyrda husbilarna där och kör runt det vi hinner och avslutar i Paris på Disneyland, det blir nog bäst för dom små men även för dom vuxna tror jag :) Sen flyger vi hem från Paris.

      Radera
  4. Mysigt att resa tillsammans! Lycka till med reseplaneringen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det ser jag/vi verkligen fram emot. Tack så mycket :-)

      Radera
  5. Vad roligt att reseplanera och vilka bra armband till barnen!
    Kram

    SvaraRadera