söndag 19 april 2020

Grattis på födelsedagen Christoffer

Idag är det den 19 April och vår äldsta son fyller år idag...och vi kan inte vara där hos honom idag o barnbarnenen och det känns jättetrist.....allt pga coronaviruset.
Idag är Christoffers födelsedag...Hipp hipp hurra på din födelsedag fina söta son 
💝🎂Hoppas du får en bra födelsedag 🎂🎉

Vi får ta ett face-time samtal lite senare idag.

6 kommentarer:

  1. Visst är 19 april en bra dag att få barn på! Min mellantjej fyller också år idag, men det får bli ett telefonsamtal...Tack och lov har hon och hennes sambo tillfrisknat efter covid-19. Igår fyllde Lars dotter 45 år och vi skulle faktiskt träffats ute vid deras grillplats de byggt ute vid sin damm. Tyvärr blev det inte så eftersom deras yngste son fått ont i halsen och ev. lite feber. Tråkigt men det viktigaste är att vi håller oss friska så ska vi nog kunna umgås vad det lider.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut är det jättebra att få på våren :-) För våran del blev det ett face-time samtal med sonen och barnbarnen . OJ! har dom varit sjuka.? ....skönt för er att höra att dom är på bättringsvägen. Jo håller med om att det är jättetråkigt detta men man har inget val heller just nu...vi hoppas få ses snart.

      Radera
  2. Hipp Hurraaaa till dig Christoffer från oss två KramKram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack fina ni :-) ska framföra hälsningen ...eller han ser det ju här . Kramar

      Radera
  3. Dessa födelsedagstider är en tuff tid för er och ägarna. Att inte få träffa sina älskade anhöriga.
    Men, men hoppas detta går över, för de ska alla träffas igen..
    Kram till er och ta hand om varandra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det kan man verkligen säga ...Vi hoppas också att detta ska vara över snart så vi kan träffa våra familjemedlemmar. Kram tillbaka till er och hoppas ni mår bra

      Radera