tisdag 2 september 2014

Vi har sålt !! :-)

Vi har sålt huset!!! 
Japp det är sant! :-) Och det gick fort:-)) Det är detta vi har jobbat med som arbetsmyror...sålt, gett bort massor till röda korset, och kastat såklart....inför husförsäljningen. Ville inte säga nåt förrän allt var klart. Vi har skrivit på med dom nya köparna och huset är besiktat o klart:) u.a.
  Ibland händer allt fort:-))
Vi har bott här i 3 år nu. Och jag längtade tillbaka till stan. Vi kom överrens att plocka hem mäklaren för att höra med henne om hon tyckte att vi sålde för tidigt?:) Men absolut inte..tyckte hon. Hon sa att folk skriker efter hus just nu. Och det fick våra grannar se när vi hade husvisning. Det var så mycket folk hos oss..och så många bilar. En del trodde att vi hade auktion:-))) Dom som köpt vårt hus var inne i 10 minuter...och då kom första budet till oss via mobilen. Sen fortsatte budgivningen...:) Det var både spännande och kul.

Nu är det lägenhet som gäller för oss. Den har vi också hittat och allt känns bara bra. Frånsett att man har för mycket möbler. Så jag får se om jag måste sälja lite till. :)

Efter allt detta, så kunde vi inte ha kvar husbilstältet heller. Känns som det är dags för lilla pärlan att stå under tak, i ett riktigt husbilsgarage.
Tur är det att sönerna o Jonna kunde komma o hjälpa till när tältet skulle ner. Det är ju inget litet tält det här. Och så smidigt för oss när vi hade så många starka armar som hjälptes oss.:)  våra kära ungdomar. Dom ställer alltid upp för oss, när vi behöver hjälp.(Detta gjordes tidigare i sommar)
 Jonna arbets klar:)
Duktiga söner vi har.
 Här är nu tältduken nere...tack vare starka armar:)
Sedan hjälptes alla åt att vika ihop duken. Det är tungt att bära.....
 ...till släpet.
 Nu skulle skelettet ner. Då måste man också vara många för att det inte skulle välta. Man tar sektion för sektion. Då var vi glada att Gabriel och Christoffer var här.
 Oj! Vad öppet det blev på vår gård nu. Ett härligt ljus:) Nöjda är vi.
Nu står lilla pärlan under öppen o bar himmel...ett tag till. Vi får ställa in henne under tak i September:) Eller rättare sagt så har vi garageplatsen från då. Känns faktiskt skönt att inte behöva oroa sig över husbilen på vintertid. Säger tusen tack igen..till våra fina ungdomar. Ni är bara bäst:)

Nu får vi snart börja packa  i kartonger igen..för att åka tillbaka till stan..o bo i lägenhet. Nu kan vi åka husbil hur mycket som helst utan att behöva oroa oss över huset, gräsmattan som ska klippas, och snö som måste skottas. Eller inbrott i villan. :) Men vi ska testa ialla fall:-))

Så nu vet ni alla vad som hänt..när jag sagt att vi jobbat som små arbetsmyror med allt detta:-))

Kram

24 kommentarer:

 1. JÄTTEGRATTIS!

  Ni gör helt rätt!
  Nu behöver ni bara tänk på bobilen, bara att rulla på!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lennart: Tack snälla. det ska bli skönt att slippa tänka på huset o oroa sig. Nu låser vi bara dörren, som ni gör;-)

   Radera
 2. Än en gång Grattis till allt som ni har gjort den sista tiden. Nästa gång vi kommer förbi ;-) har vi gångavstånd till er från hamnen.
  Kramiz

  SvaraRadera
  Svar
  1. JOY: Tusen tack igen:-) Känns skönt att allt är klart nu. Efter all väntan. Haha. Jo det blir nära till västra kajen nu då:-) Kramiz

   Radera
 3. Ett stort grattis från Småland att det gått så bra för er. Vi är glada för er skull. Själv har jag bott i lägenhet ett år av mitt liv och skulle nog inte klara av att bo så. Vi har bott i vårt hus i 24 år och det förra huset som vi byggde, bodde vi i 18 år. Kram från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte: Tack så mycket, Småland:-) Detta blir spännande för mig också. Att bo i lägenhet. Men jag vill gärna testa det. Det ska bli kul:-) Tack o kram fr oss

   Radera
 4. Ja Grattis! Det blir nog bra det. Mycke fritid för er med att bo i lägenhet o bara ge er iväg när helst ni vill. Som sagt, allt har sin tid! Lycka till! kram / Ken

  SvaraRadera
  Svar
  1. KEN: Du har så rätt. allt har sin tid...så känns det verkligen:-) kram

   Radera
 5. Ojoj här händer det grejor! Spännande! Men som sagt, ni har ju husbil så ni kommer ju ha det bra ändå! Mindre jobb förstås! Grattis till försäljningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Freedomtravel: Det kan man säga. Vi hade inte alls tänkt sälja...men det blev hastigt bestämt innan vår Berlinresa...Så då får man ro allt iland:-) Tack snälla. KRAM

   Radera
 6. Grattis t ett bra och vettigt beslut !!
  Ni kommer nog inte att ångra er :-)
  Vi kommer efter vi med,så småningom!
  Gäller att hitta ett bra objekt bara!
  Sen blir det mer Bobil i livet,Häärligt!

  Ha det gott i nya livet/Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rolle o Carina: Tack så mycket. Jo visst kan man åka husbil i lugn o ro sen:-)). Tack igen snälla ni. Kram

   Radera
 7. Ojoj, här händer det saker. Vi tycker också att ni gör rätt. Var tid har sina perioder. Vi sålde vårt hus för tre år sedan och är väldigt nöjda, mycket mera Bobil nu.......

  Grattis till försäljningen och

  Kram till Er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wedins: japp:-) här händer det saker. Snabbt:-) Visst håller jag med det, att var sak har sin tid. Det.känns verkligen i kroppen:) . kul när man känner som ni...att man gjort rätt val. Kram tillbaka till er:-)

   Radera
 8. Grattis!
  Så skönt det låter att det gick så bra!
  Kram och Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mellan: tack så mycket söta du:) Kram

   Radera
 9. Grattis! Så skönt att allt gick i lås!! Ni kommer säkert att trivas jättebra i lägenheten!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kors o Tvärs: Tack:-) Vi hoppas att.detta blir bra. Det känns jätteskönt iaf. kram

   Radera
 10. Ibland ska besluten tas fort ....så man inte hinner ångra sig :)) Själv skulle jag nog inte trivas i lägenhet, har testat under ett par år för mycket länge sedan. Vi har bott i vårt hus i 34 år och jag kan nog inte vara utan sjön, haha. Om en månad går resan söder ut och arbetet med blommor och snön får våra pojkar sköta om, det är de bra på.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mangan: Här gick det fort, än har jag inte känt att jag ångrat mig:) Det vet man inte..om det kommer. Just nu känns allting bra:-) Lycka till på er resa:) Kram

   Radera
 11. Grattis igen! Gud så länge sen det kändes när vi tog ner tältet, jag hade redan glömt bort så varmt det var den dagen. Kul att bli påmind. Säg bara till när ni behöver flytthjälp nudå =) Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jonna: Tack söta du:) Jo det var ju i varmaste sommarvärmen ni kom o hjälpte oss. Och vi är så tacksamma att ni hjälpte till o att ni alltid finns för oss:-) det var otroligt gulligt av er 3, att ni hjälpte till den dagen. Kram

   Radera