söndag 30 november 2014

En tur till våra vänner i helgen.

I helgen var det dags för oss att åka till våra vänner Alf o Agnetha...som bor i Boden. 8 mil enkel väg från oss. Vi trivs verkligen jättebra tillsammans med dessa 2 söta människor.
 Jag hade gjort ett kort...som ett minne sedan i somras när vi var tillsammans vid Bua hamn, i Varberg. Mer av kortet finns på min andra blogg.....Pysselglitter :-)

Paketet är packat till värdparet och ...
...med adventsstaken på:)...körde vi mot Boden, i detta fina väder. Det var riktigt frostigt på träden och vattnet höll på att frysa till is.
 Det är så fint när det ser ut såhär. Spegelblankt o sol :)

När vi kom fram till vännerna..tog vi vår bil och åkte in till stan. Där åt vi en enklare lunch Efter lunchen gick vi på en shoppingrunda. Detta i deras fina stad som var så julfint efter gatan...men inte syns det på denna bilden:)
 Shopping resultat! :-) Ett par nya vinterstövlar till mej. Oj ! vad glad jag är att jag hittade dessa fina stövlar..på Sko Boten. Dom har mer o välja på..åt en som mej o Agnetha..som har hallux valgus fötter. Så ut kom vi med var sitt sko par.
 Dom bor så mysigt till våra vänner. Som ett litet bullerby ställe.
 Efter stan blev det lite ost o kex o lite wii tv spel:-) Oj vad roligt det var. Vi spelade bågskytte och bowling. Bowlingen var lättare att spela...o jättekul.
Men svårt att kunna lägga in filmerna som filmades, här på bloggen. Det gick inte ...synd.
Men bilderna fick jag med i alla fall.
 Det var lite inlevelse må jag säga:-)) Och koncentrerade:-))
Det jag/vi filmade fick jag inte heller in här på bloggen...hur jag än försökte.
Inte lätt att fånga Kjell på bild heller när han spelar bowling...suddig...men den finns dock ;-)
Detta var då" hotell" frukosten våra fina vänner bjöd på:) Dom är helt otroliga dessa 2 :) Vi har  haft en fin helg tillsammans :-) Tusen tack kära vänner. Kram till er.

6 kommentarer:

 1. Fint det är hemma med snö o allt som hör till o så piffigt med staken i framrutan, det skulle ej funka här i Spaniena, dom kör såå hårt, blir för många inbromsningar ;-D

  SvaraRadera
 2. Lena: Vi har satt en speciell kardborre tejp (hård) som sitter som stryk. Men den kanske släpper av värmen hos er just nu:). Kram

  SvaraRadera
 3. Skorna såg jättehärliga ut.
  Mysig helg du haft!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt med goa vänner och god mat!

  Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken rolig helg ni har haft med lite lekar mellan måltiderna hihi Ser fint ut med den vita snön, allt blir ju ljusare när det är vitt på marken. Vi hade faktiskt lite vitt också i morse.
  Kramiz

  SvaraRadera
 6. Vad vore livet utan vänner!

  Kram

  SvaraRadera