söndag 23 november 2014

En utmaning. 5 för 5

Japp ! Då har jag fått en utmaning av snälla Helena Freedomtravel. :) http://www.freedomtravel.se/2014/11/fem-for-fem/ Så jag får väl göra ett försök då :)

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan:
Om jag får säga salt lakrits..så gör jag det. Hittade i helgen en ny sort jag inte testat:)Plopp med saltlakrits.  Men nu har jag testat det:) OJ ! så gott det var :)
2. Godaste efterrätten:
Åhh..jag har många favoriter. Men det jag gillar mest..är att det är grädde i dom efterätter som bjuds:) Då blir jag extra glad...detta är även en av mina favoriter...kladdkaka...detta i mindre format:)
3. Vad tränar du helst, en dag då du har all tid i världen:
All tid i världen har jag för det mesta:) eftersom jag är sjukpensionär. Det jag tränar för det mesta är promenader ute och inne. Ute vintertid..då är det mina spik skor, Icebug som gäller:) Då promenerar man tryggt i ishalka. Helt suveräna skor.
4: Bästa tränings redskapen: 
Det är mitt kära elektriska löparband...som jag går på hemmavid..när det är för kallt ute.
5: Vad är du tacksam för just nu:
Jag är tacksam för att jag har den fina familjen som jag har. Att jag har mina föräldrar.
Att jag har så fina, snälla o omtänksamma söner. Att jag har hittat till en kör som gör mitt liv bara bättre för varje gång vi träffas o sjunger.
Att vi jag o Kjell...får åka runt med vår husbil, o se oss om. Att vi har detta intresse tillsammans.

Och vi njuter varje gång. Ja det är ganska mycket jag är så tacksam över just nu:) Sen att få åka o titta på vårt kära hockey lag..Skellefteå AIK. Att få sitta på läktaren och hejja :) Då är jag också tacksam, att jag får vara med om det. Så att välja en sak jag är tacksam över, kan jag inte välja. Så det blev fler saker istället. Det finns fler saker man är tacksam över när man inte har så frisk kropp. Så då går det absolut inte att välja bara en sak:) Om ni förstår vad jag menar:))
Det var mina 5 :) Och nu skickar jag vidare till: JoytillsammansMillansvarld67 , MatrixenHusbilkorsotvarsHusbilen-Ellen.


8 kommentarer:

 1. Trevligt,inga dåliga intressen det inte :-)
  Nu ska vi försöka få till nåt trevligt med!

  Tack för inbjudan Dessan :-)

  SvaraRadera
 2. Rolle o Carina: Pust ! Var lite rädd att man retar någon med inbjudan. Men så blodigt allvar är det inte:) En kul grej. Varsågod kära vänner för inbjudan. Ska bli kul att se vad ni säger:) Kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du hängde på! :) Lakrits och choklad är en väldigt vanlig och populär kombo på Island och har varit under flera decennier :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Freedomtravel: Klart man gör ett försök :) tänk ändå att smakerna sitter i ;-)

   Radera
 4. Det enda jag studsade till på var Plopp salt lakrits. Om jag inte minns fel, var den nästan osäljbar när den kom. Om jag kommer ihåg det, får jag ta med en låda när vi träffas. Kram

  SvaraRadera
 5. Tar emot utmaningen och funderar på den till ett kommande inlägg. Elisabeth

  SvaraRadera
 6. Det var en mysig lista.
  Man kan sällan bara räkna upp ett fåtal saker på en tacksamhetslista, det finns så mycket att vara tacksam över.
  Önskar dig en härlig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Oj nu fick jag nåt att bita ;) Kul att se din lista, nu ska jag börja tota ihop min.
  Kram

  SvaraRadera