söndag 16 november 2014

Helg med mat och sång.

 I går lördag hade vi en "laga middag tillsammans dag" med vår son. Gabriel kom o hjälpte oss med att få upp projektorn och filmduken på plats i vår lägenhet. Vi har avvaktat och inte vetat hur vi skulle göra med den...men nu kom den upp ialla fall. Tack för hjälp sonen :) Det är så bra att han kan komma förbi hos oss och hjälpa till att hålla...när det blir för tungt för mig.
Efter montering gick vi o handlade lite middagsmat..och gjorde maten tillsammans. Vi var 3 st...:) Kjell gjorde varmrätten..sonen gjorde förrätten..en soppa. Och  jag gjorde desserten. Trångt med 3 i köket som gör var sin sak...samtidigt :) Det var sååå mysigt...o superkul. Vi fick ihop maten//desserten också alla. Gabriel gjorde en så god soppa som vi åt som förrätt.
Tom ka gai - soppa...till förrätt.
Kyckling satay - spett och friterad kyckling och räkor. Jordnötsås och en sås med lime o vitlök. Och såklart ris till:) 

 Efterrätten som jag gjorde...var kladdkaka med smält 70 % mörk choklad i, vispgrädde och bär. Gjorde detta i muffins formar. Eftersom vi var 3, var det enkelt att göra färdiga assietter klara att servera:) Och självklart med vispgrädde till...Mums mums :))

I morse söndag, 9.15 gick jag till vårt bestämda samlingsställe...för att samåka med tjejerna till kören. Jag var ganska så ensam ute den tiden...en söndag :)

För idag söndag var det dags för vår kör "Sofia kören " att sjunga i Öjeby kyrka igen. Jag är inte troende på nåt sätt...men jag gillar så mycket att sjunga och att få umgås med tjejerna i kören. Sen spelar det inte någon roll vart vi sjunger:) Idag fick vi umgås i 3,5 timmar, i Öjeby kyrkan.
 Här kommer prästen o berömmer vår sång:) Roligt när dom är nöjda. Mycket har vi vår körledare Maria till höger....att tacka för att vi har så trevligt. Hon är en så duktig körledare. Sen är vi ett fint gäng tillsammans alla "brudar" :) Inte konstigt vi har kul o skrattar massor.


5 kommentarer:

 1. Det var allt en riktigt middag ni fick till, ser jättegott ut! Att skugga i kör är väldigt kul. Nu har jag inte gjort det på några år, men minns gemenskapen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken middag ni lagade, tycker jättemycket om alla rätterna hihi
  Jag skulle också vilja sjunga i kör, men det skulle bli en plåga för de andra som står bredvid hahaha
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Trevligt att göra saker tillsammans med nära och kära!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ooooohh så mycker gott där då !! :-)
  Ser ut ni hade det trevligt :-)

  Ha det gott i nya veckan/Kram

  SvaraRadera
 5. Ni har också hunnit med en massa trevliga saker under helgen och äta mycket gott också. Kram från oss

  SvaraRadera