torsdag 13 november 2014

Vandaler slog till !!

Vår son är med i en painball klubb här i stan. Ett fritidsintresse som han stortrivs så med...och fått en massa nya kompisar inom. Och som alla vet...har inte alla klubbar så gott om pengar.  Därför blir jag så vansinnigt arg när ungdomar...eller rättare sagt barn är ute på sabotagerajd!!  

Man undrar ju hur föräldrarna tänkte..trots bevisen som fanns mot deras barn. Dom har ej heller gjort ett försök att betala vad allt kostade för klubben. Alla har väl en försäkring ? Jag undrar också vad detta ger för signaler mot barnen, man måste lära ut vad som är rätt och fel....o ta konsekvenserna.
Såna här gånger önskade man att det fanns någon snäll själ som kunde hjälpa o sponsra paintballklubben..så dom kunde köpa nya uppblåsbara värn. Så klubben kunde fortsätta sina träningar i vinter....Dessa barn skar sönder alla dessa uppblåsbara värn för minst 66.000 kronor...och nekar !!. 
( detta är dom värn som skurits sönder av barn )
Som förälder måste man lära sina barn att ta ansvar för det man gjort...och jag som förälder att betala om mina barn gjort nåt, eller om nåt gått sönder...oavsett om det inte var meningen. Men detta var meningen. Dom gick med flit med skalpell och skar sönder alla dessa uppblåsbara värn (hinder) för paintball klubben...Vilken värld lever vi i när barn som är 13-14 år får gå runt med kniv??? Jag bara frågar !! 10 kommentarer:

 1. Det är inte klokt att det ska behöva förstöras så där och att dom inte erkänner! Grrrrr
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Alltid trist när sådant händer!
  Meningslös förstörelse!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tyvärr blir samhället bara mer och mer av det,Tyvärr!
  Våld var dag läser och hör man om,Usch !!

  Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 4. Detta är så fruktansvärt tråkigt. Som jag skrev häromdagen, det är tur för oss alla och även mig själv, att jag inte är polis. Jag skulle göra mig helt olycklig, om jag hade fått tag i dem. Sedan hade jag nog fått lämna polisyrket. Kram

  SvaraRadera
 5. Så bedrövligt onödigt! Man undrar hur både barn och vuxna är funtade, för nånstans finns inte vett och etikett/rätt och fel längre.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det är en mycket trist utveckling när barn/ungdomar sabbar och förstör för varandra.

  SvaraRadera
 7. Fy så trist! Meningslöst och borde inte bara passera förbi sådär...

  SvaraRadera
 8. Upprörande!
  Har aldrig förstått vandalism.
  Jag har lärt mina ungar vad som är rätt och fel.
  Det är min plikt som förälder.
  Så synd för paintball klubben.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Inte klokt! Nog kan man bli upprörd för mindre! Elisabeth

  SvaraRadera
 10. Tack för alla kommentarer. Visst är det tragiskt o upprörande. Man blir så vansinnigt arg. Vi får nu se hur det går för klubben.....om dom inte får några sponsorer eller sponsringar. Jag tycker så synd om alla killarna i klubben.

  SvaraRadera