onsdag 14 september 2016

Iseo, Italien

Vi lämnade vackra Gardasjön.
När vi svängde ner mot vårat slutmål...Camping Quai i Iseo. Så tappade vi nästan andan över hur jättevackert det var med alla bergen som visade sej.

 En smal smal väg ner till campingen...men det gick bra.
 I receptionen jobbade en jätteglad tjej som var så hjälpsam och service inriktad. Det är ett plus när man kommer som turist. Sen hade dom en man som städade och städade servicehuset jättefint.
 Här stod vi fint parkerade.
 En lummig och fin camping med mycket skugga av träden....det behövs vid 36 graders värme. Då är det skönt i skuggan.
Jag är mest imponerad av alla bergen som är precis vid campingen. Så vackert det är när man får titta på avstånd. Jag vill inte köra efter smala vägar uppe i dessa berg....näää titta går bättre :))
 Var tvungen att fota Kjell bland alla palmerna när vi var o tittade lite i stan också. Kan väl säga att det inte var någon lek att ha cykelhjälmen på här....ganska svettigt ;-)

En jättefin camping med denna magnifika utsikt över bergen...som dock är svåra att återge på bild. Vi hade tänk att cykla in till den lilla fina staden igen på kvällen, men vi fick stanna i husbilen för det drog in regn.
Koordinaterna till campingen här i Iseo: N 45°39´57"  E 10°3´51"

Deciree

10 kommentarer:

 1. Åh vad jag längtar till Italien (Garda +Lido de Jesolo) igen då jag ser dina bilder! Vi körde till Italien i 15 år då barnen var små med husvagn, ingen AC i bilen, ofta nattkörning pga hettan. Njuut av tiden där! Vi har 27° i Skåne nu.

  SvaraRadera
 2. Trevligt ställe med härlig natur!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ser härligt ut med bergen, det är något som vi gillar. Förstår att det blir varmt m hjälm du får blöta handduk att ha under
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Visst är det vackert vid Iseo!? Vi kom dit en sommar i augusti. Då fanns inga campingplatser lediga, men vi fricampade fem nätter i sträck :)

  SvaraRadera
 5. Där har ni det härligt Bättre att ha cykelhjälmen på och svettas än slå huvudet i marken om man kör omkull.

  SvaraRadera
 6. En riktig långresa ni gör och många stopp. Ha det gott på vägen hemåt.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Där har vi inte varit.....kan kanske bli ett besök senare i höst. Fast då är det inte badväder och campingarna antagligen stängda. Ha det gott.

  SvaraRadera
 8. Wow så fantastiskt ni har det där "borta"

  Fortsätt ha det bäst!

  Varm Kram!

  SvaraRadera
 9. Svar: självklart är cykelhjälmen på. Men inte när vi fotograferar i 36 graders värme 😖😁😄. Sen åkte den på igen.Jag har trillat m cykeln så lugn hjälmar är med 😄

  SvaraRadera