onsdag 25 januari 2017

Elevationsbotten till min säng.


 Idag kunde vi äntligen åka o hämta min nya elevationsbotten på Jysk. Min gamla gick sönder precis när jag hade haft min lunginflammation o jobbig astma. Vi beställden den nya motorn till sängen för 3 v sedan men ingen hörde av sig fr Jysk. Vi gick dit och frågade vart den var, då kom det fram att den beställningen vi gjort inte hade gått att genomföra.....

Så idag ringde dom från butiken här i stan och sa att dom hade en motor med botten i butiken...bara att komma och hämta. Vi fick en bättre motor till samma pris, en rabatt på över 2000 kronor. Det bästa är att den här har en fjärrkontroll...alltså trådlös.

Den här motorn är den bästa livräddaren när jag är sjuk och hostar mycket. Då är det skönt att bara kunna köra upp huvudändan så jag kan andas lättare och inte hostar hela tiden när astman o förkylning slår till igen. Det känns inget vidare när det piper massor i lungorna när man ligger ner.
Jysk i stan här där vi bor har så bra service o det är aldrig några problem. Nu är jag jättenöjd och det känns skönt att ha en fungerande motorsäng igen.

9 kommentarer:

  1. Hoppas du får all hjälp du behöver nu. Vi har haft Hästens sängar i många år nu. Det finns en massa saker som motorerna kan göra. Jag har nog inte använt det på tio år nu, men bra att veta att det finns om jag blir gammal eller sängliggandes.
    Kram & Krya på dig

    SvaraRadera
  2. Liknande med trådlös har vi i bobilen.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Millan: Detta är mitt halmstrå när jag är sämre. Kramar

    Matts: Jo det får jag absolut. Ibland när jag är sämre i ryggen kan jag få hjälp att sätta mig upp. Men Matts...man behöver inte vänta till man är gammal o sängliggande innan man använder motorn. Vi har vänner som använder sin motor varje kväll när dom läser böcker i sången :) Kram

    Lennart: Det är lyxigt att ha säng m motor:) Kram

    SvaraRadera
  4. Åh tusan har dom sådana, bra tips om våra skulle paja! Fast då börjar vi först med kontakt där vi köpte dessa dyra sängarna för 2 år sedan.

    SvaraRadera
  5. Allt som underlättar när man är sjuk är toppen. Inte behöver man vara sjuk för att anv den sortens säng heller
    Kramizar

    SvaraRadera
  6. Lena. Visst är det bra att det finns. Jag trodde jag skulle måsta köpa en helt komplett ny säng. Skönt att det gick att sätta dit bara botten m motor istället:) Jo hör först där ni köpt om det blir bekymmer. Kram

    Joy: Visst är det så att allt som underlättar och hjälper är jättebra 😉. Nej absolut inte ..😏Kramizar

    SvaraRadera
  7. Perfekt för dig o många andra med!

    Ha det gott o njut i den...Kram

    SvaraRadera
  8. Rolle o Carina: Jo den är verkligen perfekt...för mig :) Tack. Kram

    SvaraRadera