tisdag 10 januari 2017

Lite av varje:)

I helgen som var har vår yngsta son varit hemma och träffat sina kompisar och vi föräldrar såklart:)) Det blev en promenad ner på isen. Dom brukar åka långfärdsskridskor här men det blev det inte nu, det blåste ganska mycket . Jag var inte med för jag hade lite strul med andningen så jag gick hos mina föräldrar under tiden....sen kom dom också dit där vi tog en fika. :) Det är så roligt när sönerna kommer hem så vi får rå om dom lite...både vi och morfars.

Jag är rätt så nöjd över att vi fått nya fräscha tapeter i lägenheten. Tänkte först behålla fågelburarna på väggen...men oj då hade jag nog blivit rätt så less på dom:)...så det blev ett beslut om att låta målaren tapetsera över dom och det är jag då så glad över. Nu är det ljust och fint.
 Här syns bara en liten bit av fågelholkarna...ett minne blott :))
Dessa hemska svarta tapeterna satt i sovrummet...men nu är dom också borta:-)) Haha så glad jag är över det också.
Mitt syrum har också börjat ta form....jag har äntligen fått ett stort rum där jag rymmer massor med typer i en Billy bokhylla och en massa annat också i. Känns väldigt lyxigt. Här har jag bara fotat en liiiiten del av rummet. Vill visa min läckra tavla som vi gjort. Jag beställde tyget som har en massa sytokar på. Ett super läckert tyg man blir jätteglad av när jag står och syr. Sen har maken hjälpt mej att spänna tyget på en plywoodskiva och få upp den på väggen:)
Kära maken beställde också några kuddfodral till husbilen på nätet. Han skulle nu bara ha dessa kuddfodral:)) Det börjar dra lite i kroppen att få börja åka ut igen...men det blir inte mycket av utav det när vi har flyttat och sedan varit sjuka...och sen haft besök...som vi även får näst kommande helg:)). Som absolut är det bästa...:)Så än dröjer det med utflykter med husbilen...men det kommer det också:) Det är en del projekt med husbilen men det återkommer jag också om senare:)

8 kommentarer:

Matts Torebring sa...

Som jag sagt tidigare, du är så pysslig av dig.
Kram & Ha det gott nu i nya lägenheten

Husisblogg sa...

Ni har fått det riktigt fint. Det var länge sedan ägarna vågade åka på isen men minns när han var liten och kunde åka på havet. Skjuta pucken så långt det gick oxh sedan efter den svarta trasan.. kram

Lennart och hans tankar sa...

Kul att folie nytt på väggarna.

Kram

FREEDOMtravel sa...

Vilka fina kuddar! Och så avundas jag lite att ni har vinter! Vi har precis kommit hem från Alperna ... och i Stockholm är det slask ...

Dessan sa...

Matts: Tack så mycket snälla :) Kram

Husisblogg: Tack. Ska erkänna att jag är rädd också att gå på isen :)

Lennart: jo i detta fallet var det verkligen det ;-) kram

Freedomtravel : Visst var dom :) Kjell är nöjd o snart får vi sätta in dom i husbilen. Vi har inte så mycket snö hos oss just nu men dom hotar med snöleverans snart☺Ni får nog också snö nu . Kram

Millans Värld sa...

Vad härligt att du fått ett fint syrum.

Kram och ha en toppendag!

Husbil och Resor sa...

Här i huset finns det också ett syrum. Ni har lite mera snö än vad vi har här i Helsingborgs trakten. Ser riktigt halt ut på isen.

Lena bloggar sa...

Snygga tapeter ersattes med ljusa enfärgade, tänkte just på varför vi aldrig lämnar de ljusa, tror därför allt man hänger upp syns bättre. Såå fint ni fått det nu i nya boet! Redan väcktes dina tankar om husbilsresor, passa på o njut ett tag, kanske tills isarna sprickwr up hos er! Våra lägger sig aldrig här i Skåne men längtan ut med husbilen finns där hela tiden ändå.

Skicka en kommentar