tisdag 24 januari 2017

Härlig kväll med vänner :)

Ibland är det rätt så härligt att kunna umgås med våra fina vänner en vardagkväll såhär...och gå på bio :)). Det gjorde vi ikväll och det var så trevligt:)
Jag vill inte alltid lägga ut en massa mat på bloggen, men vi gick o åt före vi gick på bio och suuupergott var det:) En tallrik med fläskfile, oxfile, pommes, sallad och bea. Alltså det var jättegott..haha.
Efter det satt vi i Bio:3ans fik och inväntade till vi skulle få gå in i biosalongen. Vi ville se fortsättningen av 101:åringen...och den var faktiskt riktigt bra. Det blev en del skratt :-))
Sen tycker jag att den är bättre än den första filmen. Men smaken är väl delad som baken:))
Har ni sett filmen ?

9 kommentarer:

 1. Oj det var länge sedan vi var på en biograf....minns inte ens när det var. :) Maten såg god ut. Det jag tycker mest är tråkigt är ju att vi inte hinner umgås så mycket som vi vill med barnbarnet. Jag känner mig på bättringsvägen och det är ju alltid något. Kram

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni hade det med era vänner.

  Ha en toppendag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé! Biokvällar kan man sakna, trevligt var det alltid!

  SvaraRadera
 4. Det ser ut att varit en mysig kväll, god mat och bio. Vi har inte sett fortsättningen på den filmen, än.
  Kramizar

  SvaraRadera
 5. Mysigt! Väldigt sällan vi går på bio ... tyvärr. Har inte sett någon av de filmerna faktiskt. Men borde kanske! Och antagligen är jag en av få människor som inte gillar bea och inte är speciellt förtjust i pommes heller... Men som sagt, smaken är som baken ;)

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig kväll ni fick uppleva. Själv längtar ägaren efter att brorsbarnet snart kommer och ska sova över för då blir det bio där också..

  SvaraRadera
 7. Maggan: Jo men det är rätt kul gå på bio. Sen måste vi stötta biografen så dom inte går omkull. Barnbarnen får man aldrig nog av eller hur? :) Kram

  Lennart: Jo våra fina vänner är det kul att umgås med:) Kram

  Millan: Det är mysigt att umgås mitt i veckan också:)) Kram till dej också

  Lena: Jo det var väninnan som kom på idén. Hon hade köpt biljetter o allt. Det var bara för oss att innfinna oss:) Vi hade världens lyxkväll tillsammans:) Kram

  Joy: gå o titta på den...vi gillade den :) Kram

  Freedomtravel: Jo det är sant:) att smaken är som baken. Vi kan inte gilla samma saker. Svenska filmer är inte Kjell så förtjust i heller...men han skrattade faktiskt ;-) på denna filmen.

  Husisblogg: Jo det var härligt :) Det blir jätteroligt för er också. Kram till er

  SvaraRadera
 8. Oj vilken tallrik, den hade jag inte gått iland med.
  Kram

  SvaraRadera