måndag 30 januari 2017

Trevlig helg

I helgen har vi umgåtts med fler av våra fina vänner och haft det riktigt trevligt. Det känna bra att vi äntligen börjar komma på fötter efter våra förkylningar som både jag och Kjell haft. Nu är inte maken riktigt pigg ännu men jag tror inte att det är nåt av förkylningen som är kvar som smittar. Ibland tar det bara tid att pli fullt frisk, så då är det trevligt att få träffas umgås och äta lite småplock. Här väntar bordet vi dukat med en massa godsaker på. 
När dom kom hade dom med sig en jättefin bukett med tulpaner som jag verkligen gillar. Jag gillar när det är lite olika tulpaner i buketten, då kom min kamera fram såklart för att fota dessa fina i olika vinklar:))
När jag får tulpaner såhär önskar jag att jag hade fått se alla tulpanodling i rätt säsong i Holland, men det går aldrig för att maken inte har semester just då. Men det kanske kommer :-)) Jag nöjer mig så länge med dessa vackra i en bukett.
Familjespelet "Absolut överens" spelade vi också tillsammans...och inte kan man säga att jag o Kjell var överens:-) haha. Trodde väl att vi skulle fixa detta eftersom vi varit tillsammans å länge :-) Men det kanske går bättre nästa gång vi spelar det här spelet. Vi fick oss då en massa goda skratt trots vi blev slagna i spelet, men vad gör det huvudsaken man har kul :-))

Har ni testat detta spelet ni också? Eller vilket familjespel gillar ni bäst ?

12 kommentarer:

 1. Nej jag har inte provat det spelet.
  Jag har ingen favorit, spelar aldrig spel nuförtiden.
  Härligt med en lyckad middag.

  Kram och ha en fin Måndag!

  SvaraRadera
 2. Vinterns förkylning var seg, jag håller på och hostar slem efter en dryg månad.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det trevligt med vänner!
  Och såå fina tulpaner,då är det snart Vår!
  Och snart reser vi till Solen :-)

  Ha det gott.....Kram

  SvaraRadera
 4. Inget spel vi har testat. Spelar mest med barnbarnen Lusen och Uno
  Kramizar

  SvaraRadera
 5. Kommer en dag när ni kan åka och frossa i tulpaner i Keukenhof i Nederländerna. Vi kommer att åka dit igen är så fint.

  SvaraRadera
 6. Jag också älskar tulpaner. Det är underbara blommor.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Millan: Det är rogivande att spela spel...testa med dina ungdomar nästa gång:) Kram

  Lennart: Det är inte lätt att vara förkyld och vara i värmen som ni är nu...då gror det bara. Hoppas du kryar på dej. Kram

  Rolle o Carina: Visst är det trevligt att träffa vänner såhär ...spela spel var också trevligt. Men visst har du rätt att det snart är vår:) Kram

  Joy: Testa nästa gång ni träffar vänner och är fler än 2:) Det är jättetrevligt:) Kram

  Husbil o Resor: Jo jag skulle också vilja åka till Keukenhof...det är en dröm jag har. Men det kommer nog det också:) Kram

  Matts: Visst är dom. Enligt mej dom finaste:)) Kram

  SvaraRadera
 8. Ägarna bara älskar tulpaner och har alltid nya på köksbordet. På natten får sedan tulpanerna bo på altanen. När ägarna är hos mig spelas det mycket yatzy och kort, så de spelen vet jag att ägarna gillar. Kram

  SvaraRadera
 9. Husisblogg: Yatzy o kort det spelar vi i husbilen :) Men vanliga familjespel har vi börjat om med, roligt när man är fler 😄 Kram

  SvaraRadera
 10. Köpte tulpaner innan vi åkte ner för att njuta av lite vårblommor. Det spelet har jag inte hört talas om, kul med nya spel. Ja visst kan förkylningar vara envisa, vi har haft våra i drygt en vecka nu. Krya på er.

  SvaraRadera
 11. Tulpantiden pågår för fullt nu, det är ett bra tecken på ljusare tider. Vi besökte Keukenhof för några år sedan, kan rekommenderas i samband med blomsterparaden.

  SvaraRadera
 12. Spel är roligt men det blir tyvärr inte så ofta. Det senaste gångerna har det blivit Carcasonne som är riktigt roligt!
  Kram

  SvaraRadera