torsdag 26 januari 2017

Vintertäcket påsatt.

 Idag har vi varit och tittat till husbilen. Vi förbereder husbilen för vår Jokkmokksresa nästa helg...om vi nu får vara friska till dess..det vet man aldrig. Men planerna är att vi åker iväg nästa Fredag med goda vänner mot marknaden. Vi fick torka rutorna torra innan vi satte på vintertäcket. Tur det var varmgrader ute:)
Det är verkligen perfekt att mota kondensen på framrutan. Eftersom vi står i ett kallt garage och när vi kör ut bilen o ska iväg kan det bli riktigt trist på framrutan...så var det i fjol.
Det blir som en isande hinna om det är kallt..Men nu är det finska vintertäcket fastsatt så nu ska det nog gå bra:) I morgon är det fredag igen...oj vad veckorna går fort:)


10 kommentarer:

 1. Ja vad veckorna rasar iväg. Nu är ni klädda för utflykt med husbilen. Har ni monterat extra 12 v fläktar i framrutan?

  SvaraRadera
 2. Husbill o Resor.: Nej vi har inga 12 v fläktar i framrutan. På Carthago är det monterat ett element vid framrutan som är kopplad till pannan. Täcket används för kallraset och imman som jag sa. Men vi har också diselvärmare så det ska nog gå bra det här:)) Kram

  SvaraRadera
 3. Annorlunda reseförberedelse på framrutan, skojar ;-) Hoppas det blir av, kanske forts det milda vädret kan ju vara bra!

  SvaraRadera
 4. Täcke hade vi på förra bilen, bra mot kondens.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi kommer inte till Jokkmokk i år heller. Det skulle ha varit roligt att mötas. Kram & Hälsa till Jokkmokk!

  SvaraRadera
 6. Millan : Jo o varmt blir det i bilen 😄. Kram

  Lena: Allt för om det slår om o blir kallt. Ifjol fick vi stanna o skrapa rutan..köra en bit o sen stanna o skrapa rutan på insidan. Men det gav sig närt utan blev varm 😄Till slut kom vi oss fram till Jokkmokk👍🏻. Kram

  Matts: Det car väl synd. Absolut skulle det ha varit trevligt😊Vi ska hälsa alla i Jokkmokk 😂👍🏻Kram

  SvaraRadera
 7. Jag som bara rullar 3 säsonger har också ett vintertäcke och det kan vara bra även mitt i sommaren som sommartäcke. Håller borta en hel del värme på den årstiden, så ägarna tycker det var en bra investering.
  Kör försiktigt och hälsa Jokkmokk. Kram

  SvaraRadera
 8. Det är inte kul att skrapa is på insidan. Att se bra ut, är en klar fördel när man kör och nu gör ni det även när ni står still😃
  Kramiz

  SvaraRadera
 9. Vi kör ej på vintern så vi klarar oss!
  Men snart sparkar vi igång säsongen :-)

  Trevlig Helg.....SolKram

  SvaraRadera