torsdag 20 juli 2017

På rull med ny kamera :)

Nu har vi kommit oss iväg hemifrån och är nu på rull mot höga kusten och vår Carthago träff som vi ska på. Jag körde första biten mot Umeå i morse och Kjell satte sig med fötterna på instrumentbrädan när vi åkte. Han är hopplös att retas med det. Självklart vet vi att man inte får sitta så när man sitter bredvid. Blir det en krock så går det riktigt illa om krockkudden är ikopplad...vi vet. :)
 Vi har hunnit med att stanna vid Biltema och inhandla lite nya mattor fram i husbilen. Riktigt sköna och bara 79 kr/st. Annars brukar dom vara dyra dessa orientaliska liknande mattor.
Nu har vi rullat ut från Umeå efter att ha hunnit med att träffa äldsta sonen med familj och yngsta sonen för att få info om min nya kamera som han hämtat ut och testat åt mej i några dagar nu. Just nu står den framför mig i husbilen och laddar batteriet....sen ska här fotas :-)) Känner mig sååå nöjd :)
Mot höga kusten och Carthagovännerna som väntar på oss där. Ska bli så trevligt.


5 kommentarer:

 1. Ha en riktigt trevlig tripp och hoppas du blir nöjd med nya kameran!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ni kommer säkert få en jätterolig helg och många kort kommer nog bli tagna.
  Kramizar

  SvaraRadera
 3. Härligt för er att få rulla ut igen!
  Nu inväntar vi ännu finare bilder :-)

  Ha det gott o njut...SolKram

  SvaraRadera
 4. Kul att åka på träff.....det var länge sedan vi gjorde. Ny kamera har även jag skaffat mig. Det blev en liknande den vi hade tidigare. Ha det så trevligt. Kram

  SvaraRadera
 5. Vad kul med ny kamera! Och vad mysigt det ser ut med mattorna! Mer som ett hem än en bil :)

  SvaraRadera