tisdag 25 juli 2017

Vännerna på snabbvisit

Våra vänner och sålika Carthago vänner kom förbi stan tillsammans med oss när vi kom hem. Vi stannade först till i Jävre fyr för att vänta in varandra efter vägen. Dom skulle fortsätta ännu mera norröver. Vi stannade till för att visa dom västra kajen också här i stan där vi faktiskt brukar stå ibland med husbilen...300 meter från oss :))
 Vi såg till att vi hade dom hack ihäl bakom oss när vi rullade in i vår stora stad Piteå :)) 
 Jag fotade till o med backkameran att dom var med oss :)
 Vi stannade på vår 24 timmars parkering med våra vänner för att gå ut och titta på vår stadscamping dom skulle kunna stanna vid på vägen tillbaka till Piteå och till oss :)
 Självklart en fotning av dessa 2 Norrlänningar :) // Norrbottningar....trots Bosse bor i Eskilstuna numera så är han nog en Norrbottning i själen. Åtminstone när han umgås med oss :-)
 En till bild tillsammans med Bosses Anki och  Kjell innan dom rullade vidare uppöver mot Malmberget. Kul att ha dessa 2 fina i vår stad och att dom kommer uppöver istället för neröver som vi gärna vill åka till. Nu har vi rätt skön värme här uppe också nu och Piteå Dansar o Ler som väntar i helgen. Så nu blir det partaj med liv o rörelse hos oss i stan.
 Till helgen kommer både vår yngsta son hem och Bosse o Anki tillbaka för att göra lite festival i stan. Då får vi höra hur deras resa uppöver landet gick . Det blir kanon kul.:)


5 kommentarer:

 1. Det ät alltid roligt att träffa andra Carthagosar. Kul med evenemang på stan!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så kul med Dans och Ler😃 Det minns vi som igår när vi cyklade mitt i natten och såg när Bo Kaspers uppträdde. Det var riktigt mysigt.
  Kramizar

  SvaraRadera
 3. Kul med evenemang o folkfest och superbra med en central parkering i stan där man kan stå med husbilen.

  SvaraRadera
 4. Att få stå så nära stan är ju helt perfekt. Festivaler av alla dess slag är trevligt, mysigt att titta runt. Kram till er

  SvaraRadera