måndag 17 juli 2017

Panasonic Lumix DMC-TZ100Nu har jag äntligen bestämt mig för en kamera som jag sökt så länge. Här gjorde vår son Gabriel en film till mej, så jag kunde vara med på uppackningen av mitt nya köp :)Han är för söt:)) Han har varit gudomlig till hjälp för mej. Sen kan han mer än mej om kameror och vet vad jag vill ha o vad jag gillar. Det blev en kompaktkamera denna gången.

Detta är vad han packade upp i filmen :)

Han har verkligen verkligen hjälpt mej när det gäller det slutgiltiga beslutet mellan 2 kameror. Det är för att vi inte har några butiker kvar i stan som man kan handla elektronik ifrån, därför blev inköpet på CyberPhoto i Umeå. Och detta är en av macro bilderna han tog...eftersom det går att fota som att man har ett macro objektiv på kameran...ooojjj!! jag längtar efter att få fota med denna nu :)

Jag ringde dit i förra veckan och fick lite hjälp därifrån om mina önskemål. Denna Panosonic Lumix TZ100 var en av dom jag tittat på och som dom också rekommenderade, och som sonen tyckte verkade bra för mina önskemål.

Varför har jag bytt bort min systemkamera och alla objektiven:...Jo för att jag blev så vansinnigt less på att bära den tunga kameran och alla dessa objektiven som ska bytas ut vad än jag skulle fota...orka!! kände jag då...alltså det orkar jag inte längre:-))

Nu har Gabriel hämtat ut min kamera som jag kan hämta på torsdag hos honom när vi åker förbi mot höga kusten träffen till helgen. Det blir jätteskönt att slippa den stora kameran och slippa fota med mobilen...Tuusen tack söta son för hjälpen.

8 kommentarer:

 1. Då blir det ännu finare bilder!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att se Gabriel på film.
  Och så roligt med en ny kamera, hoppas du blir nöjd med den.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Jag gissar att fortsättning följer!
  Kram

  SvaraRadera
 4. En systemkamera är alltid en systemkamera, men jag känner igen "symptomen" - det blir liggandes hemma för det är för tungt att släpa på. Ska bli kul att se alla underbara bilder du kommer att visa!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga söner ni verkar ha, ställer upp för sina föräldrar. Kram

  SvaraRadera
 6. Den filmen var bra Gabriel😀
  Lumix har vi haft tidigare och var väldigt nöjda med. Då undrar jag varför vi köpte en Sony senast? Vet ej faktiskt.
  Kramizar till er alla

  SvaraRadera
 7. Lennart: Jajjemensan 😄

  Millan: Eller hur. 😄 Den filmen m honom ville jag absolut ha med. Han är en rolig kille o snäll. Det visade han ännu mera här som ansträngt sig, åkt runt o testat o verkligen provat kameror o sen berättat för mej hur o vad som var på den o den kameran ☺️.

  Matts: Tack så mycket. Säkerligen 😄

  Kors o tvärs: Jo det har blivit mer o mer besvärligt. Nu ska jag bara vänja mig med en liten istället ☺️

  Husisblogg: jo vi har verkligen fina pojkar på alla sätt o vis. Dom ställer upp i ur o skur😘 Båda 2. Det gör ni också för era familjer vet jag.

  Joy: Visst var den☺️Han ville att jag skulle få vara med som han sa i filmen, eftersom jag inte kunde vara med. Jag ville han skulle packa upp och se så allt var helt o funkade. CyberPhoto rekommendera Phanasonic framför Sony. Men smaken är ändå olika mellan oss som fotar😊  SvaraRadera
 8. Hej! Jag tänkte höra med dig om du skulle vara intresserad av ett samarbete på din blogg tillsammans med en campingkedja. Hör gärna av dig på mail! MVH Karin, kl@impera.se

  SvaraRadera