tisdag 19 september 2023

Vi rullar vidare mot Gekås i Ullared

Resan fortsätter....


Vi stannade till och tog lite lunch när vi åkte förbi här vid Brahehus  https://uddautflykter.se/guide/smaland/brahehus/


Det är en vacker väg där vid Jönköping trots det var mulet väder. Men det är ett bra väder när man kör bil långt.Vi är en bit hemifrån Umeå 😁


För här på det splitternya hotellet bodde vi.
Utanför hotellrummet och överallt i hotellkorridorerna hade dom denna matta....låååånga kvitton av vad saker kostar i varuhuset.
Här vid fönstret såg man ner till varuhuset.

En häftig känsla att vara här igen 😘😆och fota kundvagnen om man skulle tappa bort den.

Vi åt buffe på hotellet och det fanns massor med god mat att välja mellan. Men inte kom jag ihåg att fota den inte 😏😆
Vi hade fått tipset av Yvonne o Jakob om Elgelsson butiken som inte var så långt bort från Gekås, så vi åkte dit och tittade.
Vi har varit 2 dagar och en av dagarna gick åt till att titta på presenter, julklappar, och födelsedagspaket till alla 4 barnbarnen 😅 Oj jag var alldeles svettig innan jag var klar och kände mig liiiite nöjd i alla fall.

Vi hann med att åka förbi och träffa vännerna igen över en natt igen på hemvägen.


Vi försökte titta om det var nåt norrsken också på kvällen 😄 Visst syns det lite bakom molnen 😂😆man kan ju alltid hoppas. Tack för denna gången.💞

 På morgonen rullade vi hemåt igen och förbi Uppsala.
Vi körde en kringlande väg och det var jättefint och jag glömde att fota det fina. Men det brukar vara så att det inte går att återge i bilder utan måste upplevas.
Vansinnigt fina hästar stod vid vägkanten och dom var verkligen fina.

Vi åkte förbi #solstrålenmin och hämtade upp alla tyger som jag beställt för avhämtning av henne.Nöjda med denna resan och ett litet avbrott på vardagen kommer vi hem till vårt lilla fina hus med allt mys som kommer nu med mörkret och den belysning vi har runt huset.


Vi har höststädat lite och tagit bort tältet som vi använder på sommaren medan solen var framme och torkade upp lite.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig resa ni fick. När mina barn var små var leksaker och prylar extremt billigt på GK:s så då åkte vi en bil med småbarnsmammor ner och handlade julklappar, vinteroveraller och vad som kunde behövas. Jisses så välpackad vår Volvokombi var på vägen hem…

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det var en fin tripp med shopping och goa vänner. Vi har åkt ner i en massa år också och vissta var sakerna ännu billigare än vad dom är nu, men dock mycket billigare ff än i andra butiker. Jag använde en hel dag till mina 4 barnbarn och det var ingen lek, oj vad trött jag var när jag handlat färdigt till alla :) Men roligt att kunna välja allt i en o samma butik. När vi var där första gången var husvagnen (som vi hade på den tiden) proppfull :))

      Radera