söndag 4 januari 2015

60 years Margarethe skål, Julen 2014

I morse testade jag en av mina fina julklappar jag fick. Detta var av yngsta sonen G. Han hade verkligen lyckats:) Jag har gått o kikat på dessa fina en lång tid. Och nu fick jag en i julklapp. Åhh vad glad jag blev:). Så här blandas det brygg och kok kaffe:). Den var så glatt o smidig att röra om i.
 Med denna bunken fanns det med ett superfint lock till. Det känns att dessa är kvalitet:) Dessutom limegrön ;-). Jag älskar denna julklappen:). Tack igen sonen. Nu kommer jag att köpa fler av dessa...i andra storlekar. Ville bara visa och tipsa. Ni ångrar er inte. Jag är glad att jag är ägare av en i denna serie:)8 kommentarer:

 1. Kan även va bra i Bobilen den!

  Ha det gott....Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, jag som levt större delen av mitt liv på kaffe, detta har jag aldrig hört talas om, att man gör så. Jag vet att kaffetraditionen växlar stort i landet, men jag tror du tappar arom & smak. Hoppas du gillar blandningen, Kram & God fortsättning.

  SvaraRadera
 3. Matts: Jo jag blandar kaffet för jag tycker att det blir tvärt om...mycket godare:-) Känns som det blir mer kaffe smak. Men smaken är delad som ....:-)) Kram

  SvaraRadera
 4. blandas det brygg och kok kaffe.
  Varför blanda kaffe?
  Kul att få sådan man har kikat på tidigare.
  God fortsättning Nisse
  http://husbilochresor.com/

  SvaraRadera
 5. Nils-Åke: Jag blandar kaffesorterna...som min mamma alltid har gjort:) Vi tycker att vi får mer kaffesmak:) Kanske mildare smak? :) Men jag kokar svart kaffe såklart ändå:) God fortsättning på er också

  SvaraRadera
 6. Har också sådana skålar, står stadigt och inte blir dom repiga. Var bara försiktig vid pipen där är det lite tunnare, jag har nämligen knackat av vispen just där och en bit lossnade från skålen!
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Joy: Oj ! tack för tipset. Det ska jag absolut tänka på. Kramiz

  SvaraRadera
 8. Fina skålar som jag oxå har. Var det inte Sigvard Bernadotte som designade den? Mycket tåliga och snygga.....

  SvaraRadera