måndag 26 januari 2015

Tandläkarbesök o ett glatt samtal.


Ibland blir dagarna som man tänk sig. Det har varit lite rörigt med lite av varje för mej. Har inte riktigt hunnit med bloggen som jag skulle vilja. Men jag läser era bloggar i alla fall:)) vänner.

I går tex...då lossnade min tand bara sådär...jag var lite nonchalant..o tänkte att det är en krona som lossnat. Men lite omtumlad gick jag hem från tandläkaren i morse...det blir rotfyllning och en ny krona..a´ 8.000 kronor fattigare ...sådär direkt. Jaja..visst har det kunnat vara värre. 
Jag har världens bästa tandläkare, och världens bästa kompis som är tandsköterska där..Ann-Britt. Så då går allt så bra. Dom är så duktiga:)
****
Nåt positivt som hände igår kväll..det var när min mobil ringde. I andra änden var det en som presenterade sig så artigt...jag förstod direkt att det var vår bloggvän Matts: http://mattstorebring.se/ . Oj vad glad jag blev att få höra hans röst:) Eftersom vi aldrig träffats live ännu. Men när vi har Jokkmokks marknad den 6 feb då får vi äntligen träffas på fredakväll. Vi ska stå med våra husbilar bredvid varandra på campingen i Jokkmokk. Dom kommer att köra ända nerifrån Aneby o upp till oss o besöka Jokkmokk. Strongt ! när det är vinter dessutom:) Eftersom dom har långt att köra...börjar dom åka hemåt igen redan lördagmorgon. Det ska bli så kul att få träffa Matts o Birgitta. 

Vi ses
6 kommentarer:

Kors och Tvärs sa...

Skönt att du har en bra tandläkare - det betyder mycket.
Så trevligt ni kommer att ha i Jokkmokk, Matts och Birgitta är sååå trevliga och goa´
Kram

Husbilen-Ellen sa...

Så skön meden bra tandläkare.Det är värt mycket, även om notan blir dyr! Jokkmokks marknad låter härligt men kallt. Kul att ni kan träffas då!! Elisabeth

Millans Värld sa...

Men ett så härligt samtal du fick.
Vad kul att ni ska ses!
Kram och Sussa gott!

Matts Torebring sa...

Till att börja med tandläkaren, är det dyrare än det mesta. Obehagligt även om jag också har en fantastisk tandläkare. Jag har till och med fått hans privata telefon nummer om det skulle bli kris. Detta efter 22 års tandläkarskräck och inget tandläkarbesök. Idag har jag inga problem alls att gå dit.

Men snälla bloggvänner nu överdriver ni, vi är bara som vi är. Vad roligt att få mötas och glädja varandra. Det ska bli så kul. Kram & Må gott

JoY sa...

Tandläkare är inte det roligaste att gå till för man vet redan på förhand att det kommer kosta, mycket!
Kul att ni får träffas live efter många bloggkommentarer emellan hihi
Kramiz

Lennart sa...

Det blir trevligt möte med bobils/bloggvänner!

Tänk vad mycket trevligt vi får uppleva tack vare bobilarna!

Kram

Skicka en kommentar