onsdag 21 januari 2015

Sortera foton till album.

Spara o rensa bland bilder är det tyngsta jag vet...för att jag väntar för länge med att fixa allt. Jag sitter och ska försöka göra ett foto album just nu, sedan vi varit på resa. Eller snarare fler fotoalbum ska jag göra. Ja! då måste man sortera o fixa så man vet ungefär vad man ska använda för bilder..huuua ligen vilket jobb jag satt mig i just nu. Men nån gång ska väl albumen bli klara:-))
Jag och mitt fotointresse:) haha. Det blir nog bra till slut. 

Ha det gott

7 kommentarer:

Camilla sa...

Jag är numera glad om jag ens lyckas sortera bilderna i mappar och säkerhetskopiera... :)

Millans Värld sa...

Ja du det tar en himla tid att sortera ut det man vill ha kvar. Alltid trevligt att ha foton i album.
Kram

JoY sa...

Visst är det svårt! Inte lätt att välja ut rätt bilder, man vill ju ha snudd på alla haha. Jag håller också på med del 2 av våran norrlandsresa.
Lycka till
Kramiz Yvonné

Matts Torebring sa...

En god vän sa just, "Jag lägger ut mina bilder på webben, så alla kan se, hemma är det ingen som vill se dem". Det ligger något i det. Själv gör jag bara bilspel och lägger på musik i datorn. Kram & Lycka till.

Kors och Tvärs sa...

Vi har slutat göra fotoalbum, sen nåt år tillbaka. Vi köpte en fotoram istället och där lägger vi in bilder, som står och rullar
Kram

Husbilen-Ellen sa...

Tar tid att rensa och sortera kort. Jag har aldrig gjort någon fotobok, men däremot försöker jag varje kväll gå igenom fotona jag tagit under dagen och skriva etiketter på dem, så det ska vara lätt att hitta igen. Sen blir det förstås en rensning när hela resa när avslutat. Jag behöver distans för att kunna kasta,så det blir rimligt med kort kvar. Lycka till! Elisabeth

anita sa...

Du tar så många fina bilder så det vore ju synd om dom bara låg på en dator, min dotter gör en fotobok för varje år. Dom ligger framme så att alla kan bläddra och komma ihåg vilket år vi gjorde vad. Dom tar nästan ingen plats och alla kan njuta av bilderna.

Skicka en kommentar