söndag 18 oktober 2015

Canon vykorts skrivare.

Godmorgon alla läsare och vänner:) Sitter med mitt morgon kaffe o njuter i husbilen. 
Gillar att sitta tidigt på morgonen och njuta av tystnaden. Sen trivs jag så otroligt bra i vår husbil. Men det har jag sagt förut:)) Det jag ville komma till nu var att:... Nu har jag äntligen köpt mig en Canon selphy skrivare:-) !! Och det gjorde jag för några dagar sedan här i Umeå...där vi är just nu. Såklart att jag ska ha en sån...som gillar att fota så mycket....tycker då jag ialla fall..hahaha

 Jag har tänkt köpa en sån här sedan vi var i Norgei somras. Anders o Inger som vi åkte tillsammans med bland annat...dom hade en sån här. Honom vill jag verkligen tacka för tipsen.
Vi testade och skrev ute lite bilder. Jag blev glatt övverraskad att det blev så himla bra. Sen finns det papper att skriva ut med vykorts baksida som jag köpte till. Klockrent när vi åkar på turer med husbilen. Då kan vi ta kort och skicka finare vykort än dom som finns att köpa i kiosker o butiker :)

Så här såg bilderna ut som Anders skrev ut åt oss när vi var i Norge:))...som jag sedan skickade vidare till mina föräldrar. Kul för dom att få lite personligare vykort också.
Men nu när jag har en egen skrivare kan jag köra ut mina egna vykort:)) Det ska bli så kul att få använda denna och göra någon annan glad med mina egentryckta bilder. Vi gillar lite teknikprylar i vår familj...självklart måste en sån här liten sak också få följa med på våra kommande resor:))


9 kommentarer:

V-backen sa...

En sådan skrivare har jag också funderat på. Vi hade en fotoskrivare tidigare som vi pensionerade och köpte bara en traditionell kopiator med alla funktioner. Absolut ingen fotoskrivare. Ibland vill även vi också kunna skapa och skriva ut snygga pappersfoto.

Rolle o Carina sa...

Perfekt! Vilka teknikprylar det finns!

Ha det gott o fota på :-) Kram

Maggan och Ingemar sa...

En sån vill jag också ha!!!! Var den dyr? Träffade ett par i Holland för flera år sedan som hade något liknande.
Kram

Lennart och hans tankar sa...

Visst är det bra!

Jag har en skrivare men nya Macen och den kommer inte överens!
Övertygad om att det är handhavandefel)x(!

Kram

Matts Torebring sa...

Jag har önskat mig en liten skrivare att ha i husbilen, för att kunna skriva ut kartor från webben på lokalnivå. Kram

JoY sa...

Vill också ha en sådan. Tyvärr kom vi på det lite sent när vi skulle iväg och hittade ingen. Men det kommer förhoppningsvis fler resor som man kan ta med den på. För vykorten är inte alltid som man själv vill att dom ska se ut.
Kramizar

Susanne Persson sa...

Det var en häftig skrivare, kul att göra egna vykort.
Kram Sven & Sussi

Dessan sa...

Svar till Maggan : Jag köpte våran på Media Markt och betalade 995. Papper får man köpa separat med färgpatron. Jag är sjukt nöjd över denna maskin. Det blir nog ni också som köper eran o kan skicka egna vykort till sina barnbarn när ni är på resa. Det ska jag göra :-))

Millans Värld sa...

Men så häftigt.
Vad mycket skoj maskiner det finns.
Ha en fortsatt skön Måndag fina du!
Kram

Skicka en kommentar